Statistica in MS Excel

Statistica in MS Excel

Cursul nostru invata participantii cum sa foloseasca MS Excel pentru data analysis, hypothesis testing si time-series analysis.
Cod: OFFICE-003
Durata: 12 ore

Descriere

Majoritatea oamenilor stiu cum sa foloseasca in excel instrumente statistice simple precum ordonarea unei liste de numere sau aflarea mediei acesteia. Un numar mai mic poate sa stie cum sa lucreze cu excel pentru a dezvolta grafice sau pentru a analiza structura datelor. Toate aceste lucruri ofera o mai buna intelegere a situatiei unei companii. Insa de multe ori nu este indeajuns pentru a permite persoanelor aflate in pozitii de conducere sa ia decizii corecte sau sa aiba o privire cat mai clara a rezultatelor financiare pe termen lung, ca sa numim doar cateva situatii.

Spre exemplu analiza de regresie este estimarea raportului dintre doua sau mai multe variabile. In mediul de business analiza de regresie este folosita pentru forecasting si optimizare. Regresia ajuta managerii sa estimeze mai clar conditiile pe viitor, sa aiba dovezi cantitative pentru luarea unei decizii, sa evidentieze probleme potentiale sau sa ofere noi informatii care pot sa ajute organizatia sa mearga in directia potrivita.

Testarea ipotezelor ajuta la analiza efectelor generate de unul sau mai multi factori, prin explorarea semnificatiei relatiei statistice. Intr-o companie putem sa folosim acest instrument pentru a arata, spre exemplu, ce efect poate avea cresterea numarului de angajati asupra productivitatii sau daca ultima campanie de marketing derulata a ajutat intr-adevar la cresterea vanzarilor pentru un anumit produs sau serviciu. Le permite managerilor sa examineze cauzele si efectele unor decizii inainte de a le lua.

Astfel ca, atunci cand sunt folosite corect aceste metode statistice usureaza procesul de luarea a deciziilor. In cadrul acestui training ne concentram pe a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie ca sa poata folosi principalele metode statistice dar si cum sa interpreteze rezultatele generate de acestea.

Subiecte curs

  • Statistici descriptive
  • Distribuții frecvente de probabilitate
  • Esantionarea și estimarea
  • Testarea ipotezelor
  • Corelare si regresie
  • Time-Series Analysis

Obiective

  • Folosirea MS Excel pentru procesarea datelor, analiza datelor, testarea ipotezelor si time-series analysis

Public tinta

  • Manageri
  • Analisti

Cerinte curs

  • Cunostinte de baza in Excel

Alege oras Online Pret
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 1188 RON
Bucuresti 1188 RON
Cracovia 1188 RON
Wroclaw 1188 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. La preturile afisate se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:
+0+

Inscrie-te!

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.