Requirements Elicitation & Analysis - Simulare de Business

Requirements Elicitation & Analysis - Simulare de Business

O simulare de business unde vei avea oportunitatea de a trece prin procesul de analiza a nevoilor unui client si elaborarea system requirements. Este util pentru toti cei care vor sa isi imbunatateasca abilitatile din zona de eliciting si analiza al ghidului BABOK.
Cod: REQ-031
Durata: 16 ore

Descriere

Vrei exersezi procesul de dezvoltare a cerintelor in functie de nevoile clientului? Sau sa imbunatatesti modul in care comunici cu stakeholderi in cadrul unui proiect? Sau poate vrei sa pui in practica cunostintele si abilitatile dobandide in cadrului unui curs de analiza de business? Toate aceste lucruri si multe altele le poti face in cadrul acestei simulari.

Vei avea ocazia sa abordezi o serie de provocari clasice care apar in proiecte: cerinte care nu sunt clare, riscuri legate de scopul proiectului, cerinte care se schimba constant, lipsa de interes din partea unor stakeholderi si multe altele. Si toate astea pe fundalul unui deadline care se apropie rapid.

Vei avea de-a face cu un proiect pe o arie care nu iti este familiara, va trebui sa o intelegi cat mai repede si sa propui clientului o solutie echilibrata si corecta din punct de vedere tehnic. In acelasi timp va trebui sa dezvolti o colaborare constructiva cu mai multi stakeholderi din partea clientului. Toate aceste lucruri iti vor solicita abilitatile de comunicare, expertiza in managementul cerintelor si alte abilitati, tactici si instrumente de analiza de business.

Unele lucruri vor fi usoare in timp ce altele te vor provoca. Dar in acest mediu, greselile nu sunt la fel de semnificative ca cele din proiectele din viata reala. Pe de alta parte, vei capata experienta si vei deveni un business analyst mai bun.

Si inca un lucru pe care il vei obtine in urma simularii, feedbackul din partea colegilor, clientului si trainerului. Este o oportunitate perfecta sa lucrezi la abordarea ta pentru viitoarele proiecte in vei fi implicat, sa identifici punctele tale forte precum si ariile unde mai ai de lucrat.

Subiecte curs

 • Identificarea stakeholderilor
 • Definirea nevoilor stakeholderilor
 • Potrivirea nevoilor cu obiectivele proiectului
 • Elaborarea si structurarea cerintelor de sistem in asa fel incat sa satisfaca nevoile stakeholderilor

Obiective

 • Descoperirea si practicarea de abordari diferite legate de eliciting & analyzing requirements
 • Cum sa intelegem mai bine preocuparile stakeholderilor
 • Imbunatatirea abilitatilor de comunicare

Public tinta

Simularea este utila pentru toti cei care sunt implicati in colectarea si analiza de cerinte, si vor sa isi imbunatateasca abilitatile pe aceasta arie:
 • Analisti de sistem
 • Analisti de business
 • Arhitecti software
 • Programatori
 • Project Manageri

Alege oras Online Pret
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 1378 RON
Bucuresti 1378 RON
Cracovia 1378 RON
Wroclaw 1378 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. La preturile afisate se adauga TVA.

+0+

Inscrie-te!

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.