Elemente esentiale de integrare software

Elemente esentiale de integrare software

va oferi analiștilor o mai bună înțelegere a cerințelor specifice asociate cu permiterea mai multor aplicații să funcționeze împreună. În special, va facilita pentru analiști comunicarea cu dezvoltatorii, arhitecții și furnizorii de astfel de aplicații.
Cod: REQ-070
Durata: 20 ore

Descriere

Finalizarea acestui curs va oferi analiștilor o mai bună înțelegere a cerințelor specifice asociate cu permiterea mai multor aplicații să funcționeze împreună. În special, va facilita pentru analiști comunicarea cu dezvoltatorii, arhitecții și furnizorii de astfel de aplicații.

Cursul oferă o perspectivă asupra diferitelor tehnologii de integrare și platformelor majore de integrare de pe piață. Acest lucru va ajuta să nu „reinventăm roata” de fiecare dată când vine vorba de integrare, ci să folosiți abordări și modele care și-au dovedit deja eficacitatea.

Instrumentele utilizate în timpul cursului (Swagger & Postman) vor fi utile analiştilor pentru a explora interfeţele existente şi a le testa pe cele nou create. În plus, în timpul instruirii, participanții vor câștiga experiență în utilizarea Swagger pentru a documenta cerințele pentru interfețe în format OpenAPI.
Astfel, abilitățile și cunoștințele dobândite vor permite studenților să folosească eficient tehnologiile și instrumentele necesare în proiectele lor de integrare.

Subiecte curs

 • Interfaces
 1. API Essence
 2. Data exchange formats
 3. Protocols for delivering the messages
 4. Web APIs
 • Architecture of integration solutions
 1. Monolithic and distributed systems architecture
 2. Integration environment architecture
 3. Integration frameworks
 • Designing of integration solutions
 1. Designing of API Overview
 2. Requirements
 3. Documenting of API Design
 4. Testing the API (+ practice with Postman)

Obiective

Înțelegerea cerințelor specifice asociate cu permiterea mai multor aplicații să funcționeze împreună.

Public tinta

Analiști de afaceri, analiști de sistem, manageri de proiecte și produse, specialiști QA.

Acest curs va fi util tuturor celor implicați în dezvoltarea de software, în special celor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele și abilitățile în proiectarea soluțiilor de integrare.

Cerinte curs

Este de dorit ca studenții să aibă experiență în proiecte de dezvoltare și întreținere software.

Alege oras Online Pret
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 2138 RON
Bucuresti 2138 RON
Cracovia 2138 RON
Wroclaw 2138 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. La preturile afisate se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te!

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.