Włodkowski Przemysław

Włodkowski Przemysław
Przemysław Włodkowski
DevOps Trainer
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1037:"Przemysław este trainer si coach si lucreaza in domeniul IT&C din anul 2007. Este implicat in dezvoltarea si facilitarea de cursuri pe zona de project management (atat agile cat si metodologii traditionale) precum si a cursurilor care au drept obiectiv sa ajute participantii care au roluri de Scrum Master sau Product Owner sau care vor sa se pregateasca pentru acest tip de roluri.

De-alungul carierei sale a lucrat ca trainer, Scrum Master, Technology Team Leader si Senior Programmer. Astfel ca intelege foarte bine care sunt provocarile pe care le intampina profesionistii din zona de software development in fiecare zi. Mai mult decat atat proiectele din care a facut parte i-au dat ocazia sa interactioneze cu diferite industrii precum FMCG, finance sau advertising.

A absolvit Universitatea de Tehnologia Informatiei din Wroclaw ca software developer si a participat la traininguri despre ITIL V3 Foundation, Professional Scrum Master I si PRINCE2® Foundation Certificate in Project Management.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Metodologii de project management
  • Limbaje de programare - PHP, Turbo Pascal, VBA
  • Tehnologii de Frontend - (X) HTML4 / 5, CSS2 / 3, JavaScript
  • Baze de date - MySQL, PostgreSQL, Microsoft SQL Server
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.