Umerle Bartosz

Umerle Bartosz
Bartosz Umerle
Software Development Consultant
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1607:"Bartosz este Inginer Software si lucreaza ca Java developer din 2013. Are o expertiza solida in Java, in special pe zona platformei Android si a aplicatiilor Android. Este mereu interesat sa invete tehnologii noi si sa caute solutii mai eficiente la provocarile din industrie.

In acest moment este implicat intr-un proiect in zona de multimedia care implica dezvoltarea de aplicatii pe platforma Android. Lucreaza pe servicii si aplicatii scrise in Java. Printre altele este responsabil de oferirea de suport in continuous integration environment si crearea de documentatie pentru codul adaugat la aplicatie. Tehnologiile cu care lucreaza sunt Bitbucket/git, JIRA, Confluence si repo.

Anterior a lucrat intr-un proiect care implica dezvoltare si mentenanta pentru o aplicatie android. Aici a fost implicat in schimbarile la nivel de UI, extensia si migrarea bazei de date locale, sincronizarea cu backend, imbunatirea conexiunii BLE si cresterea duratei de viata a bateriei.

A absolvit Universitatea de Tehnologie din Wroclaw, de unde are si un master. In cadrul Luxoft Training faciliteaza cursurile noastre pe subiecte precum: Design Patterns in Java (GoF), Dezvoltare cu Android Incepatori sau Dezvoltare cu Java® SE7 – Incepatori.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Java
  • AOSP
  • Mobile applications
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.