Tverdov Konstantin

Tverdov Konstantin
Konstantin Tverdov
Project Management Consultant
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1198:"Konstantin are peste 25 de ani de experienta in software development, 10 din ei petrecuti ca project si program manager. In calitate de project manager a fost responsabil de coordonarea mai multor proiecte de software development si support in cadrul carora a coordonat echipe de pana la 30 de oameni impartiti in diferite locatii. Konstantin raspundea de toate aspectele legate de project management (indeplinirea obiectivelor, risk management, managementul resurselor, prioritizare task-uri etc).

Cariera sa include, printre altele, si un rol de Head of department pentru una dintre cele mai mari institutii bancare unde a coordonat echipa de implementare (atat experti tehnici cat si alti project manageri) si activitatile necesare pentru a asigura implementarea cu succes a proiectelor – dezvoltare, stabilitatea mediilor de productie, respectarea standardelor corporate.

Rolurile si activitatile sale i-au oferit ocazia de a capata experienta practica in coordonarea de echipe mari intr-un mediu international – aspect care ii permite sa adapteze rapid si sa personalizeze continutul, exemplele si informatiile din cadrul cursurilor pentru a maximiza impactul acestora.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Project management
  • Team Management
  • Risk management
  • Effective team communication
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.