Tudose Catalin

Tudose Catalin
Catalin Tudose
Java and Web Technologies Expert
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:4117:"Catalin este un software engineer cu experienta de lucru intr-o varietate de arii precum analiza cerintelor, project management (Waterfall si Agile), people management, tehnologii Java, design baze de date, arhitectura software si tehnologii software pentru Enterprise Applications.

Intre 2003 si 2015 a ocupat diferite roluri in proiecte de software develoment pentru domeniul telecom si financiar - Java senior developer, Java technical team lead si arhitect software.

Pe langa activitatile de software development, Catalin a fost implicat in dezvoltarea si facilitarea de cursuri pe zona de programare si baze de date pentru companii si universitati. A facilitat cursuri pe subiecte legate de Java, tehnologii Web, analiza de algoritmi, SQL si design de baze de date.

Incepand cu 2012 a livrat peste 4000 de ore de cursuri pentru Luxoft Training Center. Este autor si coautor a mai multor cursuri precum:

Catalin a fost si lead facilitator pentru Corporate Junior Program (CJP), un proiect derulat in cadrul Luxoft Polonia (Cracovia si Wroclaw). Acest program a pregatit 50 de noi programatori Java care sa faca parte din diferite proiecte din cadrul companiei.

Impreuna cu Luxoft, a initiat si implementat cursul “Advanced Java Programming” pentru studentii de la Master din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare din Bucuresti.

Este certificat Agile Scrum Master si are experienta in utilizarea tehnicilor de project management si coordonarea proiectelor de software development.";s:4:"TYPE";s:4:"HTML";}
Key areas of expertise:
  • Programare orientata pe obiect, metode de rezolvare a problemelor
  • Tehnologii Java
  • Baze de date si designul bazelor de date
  • Integrarea de date
  • Metodologii ale managementului de proiect in dezvoltarea software


Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.