Teplyakov Sergey

Teplyakov Sergey
Sergey Teplyakov
.Net, С++ and Application Architecture Expert
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1049:"Serghei are peste 9 ani de experienta de lucru in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de sisteme hardware si software. A evoluat de la junior developer la developer lead si a participat la proiectarea si dezvoltarea de sisteme integrate in timp real in limbajul C++, dar si aplicatii client-server distribuite in C ++ si C #.

In prezent lucreaza la Luxoft ca arhitect software si se ocupa de dezvoltarea sistemelor analitice de management al riscurilor pentru UBS.

Este un participant activ la evenimente dedicate software developerilor si autorul a zeci de articole stiintifice, pe diverse teme legate de dezvoltarea software – contracte de proiectare, istoria modelelor de design, data binding in Windows Forms sau interactiuni de cod gestionate sau negestionate.

A fost implicat in redactarea unor carti precum Adrenaline Junkies and Template Zombies de Tom DeMarco sau 97 etudes for the architects of software systems editata de Neal Ford. In 2011 Serghei a primit titlul de Microsoft MVP.

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • C#
  • C++
  • OOP
  • Application architecture

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.