Sirobaba Oleksii

Sirobaba Oleksii
Oleksii Sirobaba
Java Specialis
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1061:"Oleksii lucreaza in domeniul IT&C din 2012 si a fost implicat intr-o varietate de proiecte de software development, de la embedded devices la platforme financiare. In rolul sau actual se ocupa cu designul si implementarea unui proiect de Managed File Transfer system unde lucreza cu tehnologii precum C, Java sau JavaScript.

Anterior a fost implicat intr-un proiect de embedded software development – designul si implementarea unui WiFi router Firmware bazat pe OpenWRT. Principalele tehnologii si instrumente cu care a lucrat au fost Linux embedded si networking. A mai fost implicat si intr-un proiect de Linux embedded software development. Aici a dezvoltat si implementat functionalitati tehnice si bug fixes folosind tehnologii de networking: WiFi driver injection, provisioning mechanism, kernel modules fixes precum si GNU GCC, Linux embedded sau Networking.

Dupa absolvirea masterului in Computer Systems and Electronics si-a continuat studiile in cadrul unui doctorat. Oleksii este Oracle Certified Professional (Java SE8).";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Java
  • Spring
  • Hibernate
  • Embedded devices
  • Linux
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.