Rosu Andrei

Rosu  Andrei
Andrei Rosu
Automotive Software Engineer
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1450:"Andrei este un programator cu experienta pe zona de Automotive,: dezvoltare software pentru unitati de control electronic (ECU), testare software pentru sisteme “infotainment” din automobile, R&D pentru circuite integrate cu aplicații specifice pentru senzori in automobile. Timp de 4 ani a lucrat si pe zona de Automatizari Industriale – Proiectare de sistem, preparare de documentatie, aplicatii pentru automate programabile si dezvoltare de interfete cu utilizatorul.

Lucreaza momentant ca C Embedded Software Developer unde este responsabil, printre altele, cu dezvoltarea si mentenanta pentru caracteristici in ECU-uri, verificarea si trasabilitatea cerintelor, testare modulara si testare de integrare. Andrei este implicat si in activitati de mentorat si training pentru colegii noi in CAN, LIN si utilizarea de echipamente. In trecut a lucrat ca Software Tester si Digital Verification Engineer.

Andrei a dezvoltat materialele folosite in cadrul cursurilor si laboratoarelor System Verilog pentru verificarea circuitelor integrate cu aplicatii specifice. Mai mult decat atat, ca asistent universitar, a tinut laboratoare pentru studentii de anul 3 și master.

Are un Doctorat in Ingineria Sistemelor domeniul fundamental de cercetare de la Universitatea Politehnica Bucuresti si un Master in Sisteme cu Arhitectura Deschisa de la aceeasi institutie. Este si certificat ISTQB Foundation Level.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Embedded C si programarea microcontroller-elor
  • Electronica
  • Protocoale de comunicatie CAN, LIN
  • Testare software
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.