Naghel Lucian

Naghel Lucian
Lucian Naghel
Business Analysis, Product Management and Product Ownership Consultant
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1214:"Lucian are mai mult de 10 ani de experienta in analiza de business, contribuind activ la dezvoltarea si imbunatatirea acestei discipline atat la nivel local cat si regional. Inca din 2014 este membru in echipa de management si trainer la asociatia International Institute of Business Analysis Romania, fiind speaker la mai multe evenimente organizate de aceasta atat in tara cat si in strainatate.

Conjunctura proiectelor in care a fost implicat de-a lungul timpului i-a facilitat si experienta unor roluri conexe precum product manager, scrum master, product owner si lead pe zona de delivery. In afara rolurilor mentionate, lucreaza frecvent cu echipe din zona de business intelligence si user experience design.

Lucian este interesat sa aduca valoare adaugata oriunde activeaza, colaboreaza permanent cu oamenii din comunitatea de analisti, ofera consiliere profesionala acestora in dezvoltarea carierei si ii sprijina in obtinerea de certificari recunoscute la nivel international.

Este Certified Business Analysis Professional™ (CBAP®) si are certificari precum RPA Business Analyst, RPA Developer Foundation, Professional Scrum Master si Professional Scrum Product Owner I.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Agile Scrum/Kanban
  • Business/Functional/System Analysis
  • Business Process Management
  • Product Management
  • Product Ownership
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.