Gorobets Ievgenii

Gorobets Ievgenii
Ievgenii Gorobets
Senior Business Analyst
Profile:
a:2:{s:4:"TEXT";s:1417:"Ievgenii este un Business Analyst si Project Manager cu peste 15 ani de experienta in industria de software development. In ultimii 7 ani a fost implicat intr-unul dintre cele mai importante proiecte Luxoft pe zona de investment banking – este business analyst si product owner. Alte industrii in care a mai activat sunt e-commerce, marketing si advertising.

In trecut a lucrat si ca Project Manager si toate aceste roluri l-au ajutat sa inteleaga importanta si impactul unui Business Analyst precum si felul in care acesta interactioneaza cu stakeholderi si ceilalti membrii ai echipei. Mai mult decat atat, paleta larga de responsabilitati pe care le-a avut si le are in proiectul actual ii permite sa poata adapta cu usurinta continutul cursurilor pe care le faciliteaza la diferitele tipuri de participanti, permitandu-le astfel acestora sa inteleaga mai usor conceptele si tacticile despre care se discuta.

Este interesat de abordarile agile in project management si are experienta de lucru cu Scrum si Kanban, dar si cu implementarea acestora in echipe noi. Ievgenii este Certified Business Analysis Professional™ (CBAP®), Professional Scrum Product Owner I (PSPO I) si Professional Scrum Master I (PSM I). Pentru Luxoft Training livreaza training-urile noastre pe aria de Business Analysis.";s:4:"TYPE";s:4:"html";}
Key areas of expertise:
  • Business Analysis
  • Project Management
  • Scrum and Kanban frameworks
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.