'Y'

Jaroslaw Nowak

Financial & Banking Consultant
Prezentare:
Jaroslaw are peste 10 ani de experienta in IT&C si 7 ani in Investment Banking. Este specializat pe zona de operatiuni IT si DevOps, in special in domeniul financiar-bancar. In acest moment lucreaza ca delivery manager pentru unul dintre proiectele noastre cheie din finance si este responsabil, printrele altele, de analiza profitabilitatii si service delivery plan, procesele operationale si allocated service transitions. Lucreaza indeaproape cu persoanele cheie din partea clientilor, pre-sales si delivery leaders si se asigura ca proiectele de care este responsabil au Service Delivery Plan, Service Improvement Plan, Risk Register si Issues Register bine puse la punct.

In trecut, a lucrat ca Project Manager si Team Leader si are o expertiza bogata pe zona de people management, service operations si client management precum si consultanta tehnica. Pentru Luxoft Training, Jaroslaw faciliteaza cursurile din zona de finance: Piete financiare, Forex® si instrumente financiare derivate, Piata monetara si instrumente financiare derivate sau Piete de capital si instrumente financiare derivate.

A absolvit Universitatea de Stiinte si Tehnologie din Cracovia, Facultatea de Fizica si Stiinta Calculatoarelor si este certificat ITIL Foundation, Prince2 Foundation, Prince2 Practitioner si CCNA.
Expertiza:
  • Project Management
  • IT Operations (Win & Unix) si DevOPS
  • Capital Markets
  • Structured Products
  • Fixed Income Risk
  • Credit instruments incl derivatives
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.