Vladimir Lysak

Business Analysis Consultant
Prezentare:
Vladimir lucreaza in industria IT de peste 15 ani, in principal pe pozitia de Business / Functional Analyst & Practice Lead. Inainte a lucrat ca Project Manager & Developer. Datorita experientei sale practice pe o multitudine de proiecte IT, are o foarte buna intelegere a industriei si stie cum sa construiasca, sa optimizeze si sa coordoneze un proces de analiza intr-o organizatie IT.

In rolurile sale a implementat activitati de requirements analysis & management, analiza de business, high-level analysis, scope mgmt., technical writing si activitati de documentare a sistemului. S-a ocupat de coordonarea comunicarii cu utilizatorii finali si stakeholders, a facilitat workshop-uri si interviuri si a facut parte din echipele responsabile de arhitectura software, database & system design.

Ca Business Analysis a dezvoltat si optimizat procesele de analiza, a definit KPI, a planificat activitatile echipelor pe care le coordona si multe altele. Pentru Luxoft Training livreaza cursurile pe aria de analiza de business.
Expertiza:
  • Business Analysis
  • System Analysis
  • Requirements Analysis
  • Process Analysis & Optimization
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.