Lukasz Jedrychowski

Software Development Consultant
Prezentare:
Lukasz este un software developer cu experienta si un team leader cu background academic. In timpul studiilor sale in cadrul AGH University of Science and Technology din Cracovia a fost implicat in mai multe proiecte de cercetare legate de runtime reconfiguration pentru high availability computational platforms.

In acest moment are un rol mix de Scrum Master, Software Developer si Team Leader. Activeaza ca un subject matter expert si este implicat in toate etapele software development lifecycle of complex systems pentru o solutie de Equity Derivatives Pricing si Market Making pentru una dintre cele mai mari banci de investitii din lume. Este responsabil de centralizarea cerintelor si analiza, implementare, code review, testare, deployment, support tehnic, bugfixing, deactivarea software si multe altele. Lukasz este obisnuit sa lucreze cu echipe distribuite geograpic in calitate de Scrum Master.

Lukasz a absolvit AGH University of Science and Technology din Cracovia si are un master de la aceeasi institutie. Mai mult decat atat are si certificari in domeniul IT&C:

  • Professional Scrum Master I - PSM I
  • Oracle Certified Associate, Java SE 7
  • Oracle Certified Professional, Java SE 7
Pentru Luxoft Training livreaza cursuri pe subiecte legate de Programare Java, Agile, Arhitectura Software, Linux si multe altele.
Expertiza:
  • Java
  • Agile / Scrum
  • Investment banking (equity derivatives)
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.