Obtineti certificarea IIBA cu Luxoft Training

Obtineti certificarea IIBA cu Luxoft Training

Luxoft Training a obtinut statutul de Endorsed Education Provider (EEP) din partea International Institute of Business Analysis (IIBA).
21 Feb 2018 4057
Ca furnizor de servicii de training pe aria de IT&C vrem ca trainingurile noastre sa fie actualizate conform ultimelor noutati din domeniu dar in acelasi timp vrem ca acestea sa fie conforme cu standardele dezvoltate de asociatii profesionale recunoscute la nivel international.

International Institute of Business Analysis (IIBA) este o asociatie profesionala independenta si non-profit care are drept scop dezvoltarea domeniului de analiza de business. IIBA are peste 28000 de membrii la nivel global, peste 110 organizatii locale si 220 de membri corporate. Statutul de Endorsed Education Provider reprezinta o confirmare a faptului ca un furnizor are cursuri care sunt in concordanta cu Business Analysis Body of Knowledge sau BABOK – un standar global care ofera best practices pentru profesionistii din domeniu. Astfel specialistii care vor sa urmeze unul dintre cele trei nivele de certificare pot obtine numarul necesar de Profesional Development Hours participand la cursurile de Business Analysis oferite de Luxoft Training.

Pentru un Business Analysist o certificare reprezinta o confirmare a cunostintelor si expertizei dar creste si oportunitatile profesionale disponibile. Studiile au aratat ca un Business Analyst certificat primeste in medie un salariu cu 16% mai mare fata de media industriei.

Pentru companii, certificarea analistilor de business ofera un avantaj strategic prin faptul ca acestia aduc o abordare structurata si eficienta care duce la o creste a valorii adaugate pe care organizatiile le ofera clientilor. Mai mult decat atat o asemenea certificare ajuta companiile sa identifice, angajeze si sa retina analisti de business calificati care respecta standardele in domeniu.

Esti interesat sa incepi procesul de certificare? Descopera cursurile noastre de analiza de business.

Curs

Descriere

OreIntroducere in Business Analysis 


Acest training este dedicat studierii informatiilor cheie legate de business analysis conform BABOK Guide 3.0.
     

  8


Planificare si Monitorizare

Alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.

     

  8


Elicitation & Collaboration

Urmarirea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.

   

 16

  Requirements Life Cycle Management 


Documentarea si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
     

  8


Analiza Cerintelor si Definire Design


Principalele sarcini indeplinite de business analysts in cadrul etapei de analiza a cerintelor si definire de design.
   

 16


Evaluarea Solutiilor

Evaluarea performantei si valorii oferite de o solutie folosita de o anumita companie pentru a putea face recomandari legate de eventuale bariere sau constrangeri care nu ar lasa aceasta solutie sa isi aduca intregul aport la business.

        8

IIBA_certificare.jpg


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.