Ne pregatim pentru viitor la Bucharest Technology Week

Ne pregatim pentru viitor la Bucharest Technology Week

Este foarte dificil sa prezici viitorul dar este clar ca tehnologia va juca un rol important indiferent de ce se va intampla. Viitorul a fost si tema principala din acest an la Bucharest Technology Week, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania. <br>
22 May 2018 1145
Este foarte dificil sa prezici viitorul dar este clar ca tehnologia va juca un rol important indiferent de ce se va intampla. Viitorul a fost si tema principala din acest an la Bucharest Technology Week, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania. 

Si in acest an ne-am decis sa participam la acest eveniment pentru oportunitatea de a interactiona cu oameni cheie si profesionisti din industria IT&C – o industrie care in mod clar influenteaza si va influenta modul in care arata viitorul. In cadrul BTW ne-am intalnit cu specialisti din HR si L&D care doreau sa afle cum ii poate ajuta tehnologia sa recruteze oameni talentati in companiile lor, cum ii poate ajuta sa isi incurajeze angajatii sa devina mai confortabili in a o folosi si cum sa retina angajatii in companie dupa ca ce i-au recrutat si pregatit.

Luxoft_training_Bucharest_Technology_Week960.jpg


Din experienta noastra stim cat de important este ca organizatiile sa isi pastreze avantajul competitiv si de la lansarea noastra pe piata din Romania am ajutat atat companiile cat si participanti individuali cu care colaboram sa faca asta prin serviciile pe care le oferim. 

Mai mult decat atat Bucharest Technology Week a fost o oportunitate foarte buna de a ne prezenta noile proiecte si produse – servicii de evaluare a angajatilor din IT si cursurile Atlassian. 

Este din ce in ce mai clar ca organizatiile devin mai constiente de importanta pregatirii angajatilor, atat pentru a le imbunatatii competenele cat si pentru a adauga altele noi. Pe langa acest aspect aria de interes in ceea ce priveste cursurile de IT&C este foarte larga – de la programare la baze de date, testare software sau Agile. 

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre trainingurile pe care le oferim dati click aici. Pentru a vedea urmataorele cursuri programate vizitati pagina noastra de la acest link.

Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.