Luxoft Training si-a reinnoit statutul de IIBA Endorsed Education Provider

Luxoft Training si-a reinnoit statutul de IIBA Endorsed Education Provider

Luxoft Training ramane in continuare un furnizor agreat de International Institute of Business Analysis, sau IIBA pe scurt.
5 Feb 2020 699
Luxoft Training ramane in continuare un furnizor agreat de International Institute of Business Analysis, sau IIBA pe scurt.

Astfel participantii la cursurile noastre de analiza de business, obtin Professional Development hours necesare pentru a accesa certificarile oferite de IIBA. Acest statut certifica faptul ca training-urile oferite de noi pe aria de business analysis sunt bazate pe cele mai noi trend-uri si sunt adaptate la provocarile pe care profesionistii din acest domeniu le intampina.

Mai mult decat atat, am introdus un nou workshop in portfoliul nostru de cursuri BA, care pregastete participantii pentru primul nivel de certificare oferit de IIBA.

Te intereseaza o cariera in BA sau vrei sa te dezvolti mai mult pe aceasta arie? Descopera cursurile noastre mai jos.


Curs

    

Descriere     

 
     

Ore   

Introducere in Business Analysis


Elementele de baza ale business analysis conform ghidului BABOK 3.0    

8


Planificare si Monitorizare


In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.

         

8

    
Elicitation & Collaboration

Training-ul adreseaza sarcinile legate de urmarirea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor.

16

Requirements Life Cycle Management

Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.

8


Analiza Strategica

In cadrul trainingului discutam despre sarcinile care trebuie abordate pentru a identifica o nevoie de importanta strategica sau tactica, pentru a permite organizatiei sa adreseze acea nevoie si pentru a alinia strategia care rezulta cu strategiile deja implementate de companie.

16

Analiza Cerintelor si Definire Design
  

Training-ul abordeaza principalele sarcini indeplinite de business analysts in cadrul etapei de analiza a cerintelor si definire de design.

     

16


Evaluarea Solutiilor

Trainingul de evaluare a solutiilor descrie sarcinile pe care un analist de business trebuie sa le indeplineasca in aceasta etapa pentru a evalua performanta si valoarea oferita de o solutie folosita de o anumita companie si pentru a putea face recomandari legate de eventuale bariere sau constrangeri care nu ar lasa aceasta solutie sa isi aduca intregul aport la business.

     

8

ECBA Exam Preparation - IIBA

Acest curs este dezvoltat pe baza ultimei versiuni a ghidului BABOK si ajuta participantii sa se pregateasca pentru examenul de certificare. In cadrul lui vom discuta despre strategii de pregatire, sfaturi legate de studierea ghidului BABOK, exemple de intrebari din examen si multe altele.

24

Luxoft Global Operations GmbH - Certificate.jpg


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.