Luxoft Training Romania devine ISTQB Accredited Training Provider

Luxoft Training Romania devine ISTQB Accredited Training Provider

ISTQB Foundation Level este primul pas in procesul de certificare in testarea software. Este dezvoltat pentru cei care vor sa inceapa o cariera in testare software sau cei care sunt deja software testeri, dar vor sa isi actualizeze si structureze cunostintele pe baza celor mai bune practici in domeniu.
1 Oct 2019 2944
ISTQB este unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniul software testing si joaca un rol semnificativ in dezvoltarea acestuia si a rolului de software tester. Scopul organizatiei este imbunatatirea profesiei prin intermediul construirii si actualizarii unui Body of Knowledge care permite testerilor software sa se certifice, sa aiba acces la best practices din domeniu, sa intre in contact cu comunitatea globala de software testing si sa incurajeze cercetarea si inovatia in software testing.

Pentru noi este foarte important sa ne asiguram ca training-urile pe care le oferim sunt actualizate si in concordanta cu cele mai noi trend-uri, tehnologii si bune practici din industria IT&C. Din acest motiv ne bucuram ca am obtinut statutul de Accredited Training Provider al ISTQB si astfel putem sa oferim cursul ISTQB Foundation Level catre clientii nostri.

ISTQB Foundation Level este primul pas in procesul de certificare in testarea software. Este dezvoltat pentru cei care vor sa inceapa o cariera in testare software sau cei care sunt deja software testeri, dar vor sa isi actualizeze si structureze cunostintele pe baza celor mai bune practici in domeniu. Aici includem roluri precum testeri, test analysts, test engineers, test consultants, test managers, user acceptance testers si software developers.

Certificarea Foundation Level este utila si pentru profesionistii care care vor sa inteleaga activitatile si conceptele de baza ale testarii software - project managers, quality managers, software development managers, business analysts, IT directors sau management consultants.

Descopera cursul nostru ISTQB Foundation Level Training.

2019-09-11 Accreditation Certificate CTFL2018 (Luxoft Romania).jpg


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.