Luxoft Training recertificat ca furnizor acreditat IIBA

Luxoft Training recertificat ca furnizor acreditat IIBA

Vesti bune pentru toti cei care planuiesc sa inceapa o cariera in analiza de business sau sa isi imbunatateasca abilitatile de business analysis. Luxoft Training si-a reinnoit statutul de Endorsed Education Provider IIBA pentru 2021.
6 Apr 2021 481
Oferit de IIBA (International Institute of Business Analysis), acest statut certifica faptul ca toate cursurile de analiza de business pe care le oferim respecta continutul si informatiile din cadrul ghidului BABOK (The Business Analysis Body of Knowledge).

Un alt beneficiu al acestui statut este ca toti cei care participa la cursurile noastre primesc ore PD (Professional Development hours) egale cu numarul de ore ale cursului. Acestea sunt utile pentru cei care doresc sa obtina una din certificarile IIBA precum ECBA, CBAP sau CCBA – unul dintre criteriile de eligibilitate este obtinerea unui anumit numar de ore PD.

Portofoliul nostru de training-uri pe zona de analiza de business a fost dezvoltat atat pentru incepatori cat si pentru cei cu experienta in aceasta industrie. Avem solutii precum Introducere in Business Analysis sau ECBA pentru cei care se afla la inceput de cariera sau vor sa inceapa o cariera in domeniu si cursuri precum Requirements Life Cycle Management sau Solutions Evaluation pentru analistii de business cu experienta.

Mai mult decat atat, am dezvoltat si o simulare de business analysis orientata pe practica. In aceasta simulare va trebui sa abordezi provocari comune care apar in proiecte de business analysis din viata reala: cerinte care nu sunt clare, schimbari in scopul proiectului, cerinte care se schimba constant, lipsa de interes din partea persoanelor implicate in proiect si multe altele. Si toate astea cu un deadline care se apropie rapid.

Descopera cursurile noastre de business analysis si calendarul de cursuri.

Luxoft_Training_IIBA_Endorsed_Education_Provider.jpg


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.