Luxoft Training este Endorsed Education Provider pentru IIBA

Luxoft Training este Endorsed Education Provider pentru IIBA

De peste 10 ani Luxoft Training ofera profesionistilor instrumentele si oportunitatile de care au nevoie pentru a-si creste nivelul de performanta ca analisti de business sau pentru a incepe o cariera in acest domeniu.
20 Feb 2019 1131
De peste 10 ani Luxoft Training ofera profesionistilor instrumentele si oportunitatile de care au nevoie pentru a-si creste nivelul de performanta ca analisti de business sau pentru a incepe o cariera in acest domeniu.

Prin intermediul cursurilor si trainerilor nostri, participantii au ocazia de a invata abilitatile de analiza de business si instrumentele aferente. Statutul de IIBA Endorsed Education Provider certifica faptul ca training-urile noastre si informatiile pe care le oferim sunt bazate pe cele mai noi tendinte din zona de business analysis si sunt adaptate la provocarile pe care business analysts le intampina in fiecare zi.

Mai mult decat atat datorita acestui statut, cei care participa la cursurile noastre obtin PDH (personal development hours) necesare pentru certificarile oferite de IIBA (International Institute of Business Analysis).

Pe langa cursurile certificate IIBA, portofoliul Luxoft Training include si solutii certificate de ICAgile sau cele necesare pentru a obtine certificari SAFe®


Curs

Descriere

Ore Introducere in Business Analysis 


Acest training este dedicat studierii informatiilor cheie legate de business analysis conform BABOK Guide 3.0.
     

  8


Planificare si Monitorizare

Alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.

     

  8


Elicitation & Collaboration  

Urmarirea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.

   

 16


Requirements Life Cycle Management 


Documentarea si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
     

  8


Analiza Cerintelor si Definire Design


Principalele sarcini indeplinite de business analysts in cadrul etapei de analiza a cerintelor si definire de design.
   

 16


Evaluarea Solutiilor

Evaluarea performantei si valorii oferite de o solutie folosita de o anumita companie pentru a putea face recomandari legate de eventuale bariere sau constrangeri care nu ar lasa aceasta solutie sa isi aduca intregul aport la business.

        8

Luxoft Training Endorsed Education Provider IIBA.jpg


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.