Luxoft Training dezvolta o serie de cursuri IT&C noi

Luxoft Training dezvolta o serie de cursuri IT&C noi

Stim cat este de important pentru tine sa iti mentii un avantaj competitiv in acest domeniu, fie prin dezvoltarea de abilitati noi sau imbunatatindu-le pe cele actuale. Din acest motiv dezvoltam si imbunatatim constant cursurile noastre. In acest articol poti sa vezi cele mai recente training-uri pe care le-am adaugat.
9 Mar 2021 6097
Fie ca vorbim de programare, testare software, analiza de business, Agile, project management sau orice alta arie asociata cu industria IT&C, viteza cu care lucrurile se schimba este intr-o continua crestere.

Stim cat este de important pentru tine sa iti mentii un avantaj competitiv in acest domeniu, fie prin dezvoltarea de abilitati noi sau imbunatatindu-le pe cele actuale. Din acest motiv dezvoltam si imbunatatim constant cursurile noastre. In acest articol poti sa vezi cele mai recente training-uri pe care le-am adaugat.


LiDAR pentru Autonomous Driving

Prin introducerea senzorilor LiDAR (Light Detection and Ranging) in ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) si Autonomous Driving, a aparut nevoia unor perception algorithms care sa analize in mod direct point clouds. In urma acestui training vei intelege o arie larga de algoritmi clasici si deep learning perception care proceseaza point cloud data generate de LiDAR.


Yocto

Yocto este un proiect open-source care permite crearea de Linux-based Board Support Packages. De la introducerea sa in Automotive Grade Linux a inceput sa capete din ce in ce mai multa importanta in industria auto. In acest training vei invata cum sa te folosesti de Yocto in proiectele tale de software development.

Vei descoperi cum arata workflow-ul din cadrul unui Yocto build system si structura open source meta layers. Iti vom arata cum sa creezi si sa mentii custom distributions si cum sa creezi si sa distribui kit-uri care sa accelereze procesul de software development.


Introducere in Siguranta Functionala - ISO 26262 standard

Acest training este o introducere in siguranta functionala (functional safety) in industria auto, mai exact standardul ISO 26262. Un standard international care reglementeaza siguranta functionala a sistemelor electrice / electronice din productia auto in serie.

In cadrul acestui curs abordam standardul ISO 26262 si diferitele sale componente pentru a intelege cum poti sa il aplici in proiectele de software development pentru industria auto.

Luxoft Training dezvolta o serie de cursuri IT&C noi.jpg

Programare cu Python. Avansati

Acest training te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile tale de programare in Python prin intermediul unui proiect care presupune dezvoltarea unui produs software back-end.

In cadrul cursului vom aborda cateva arii cheie legate de Python cum ar fi: file system interactions, programarea orientata pe obiect, criptografie, programare asincrona, back-end software development, interactiunea cu bazele de date, multithreading si package assembly.


Machine Learning

Acest curs introductiv este inceputul calatoriei tale in machine learning. In locul unei abordari clasice („matematica – teoria ML – exemple – practica”), training-ul este orientat in mare parte pe zona de practica. Teoria si background-ul matematic (cum functioneaza si de ce functioneaza algoritmii) sunt si ele importante. Dar trebuie studiate in urmatoarele etape atunci cand discutam despre imbunatatiri si optimizari.


ICAgile Business Agility Foundation

Acest training de 2 zile este o calatorie de invatare care te ajuta sa intelegi de ce si cum abordarea Agile poate sa creasca agilitatea unui business. Cursul contine un mix de teorie si practica care accelereaza dezvoltarea abilitatilor tale. Vei intelege conceptul de Business Agility asa cum ar trebui aplicat in domeniile strategice, tactice si operationale ale unei organizatii.

Descopera calendarul nostru de cursuri.Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.