Luxoft Training adauga in portofoliu cursuri Atlassian

Luxoft Training adauga in portofoliu cursuri Atlassian

Indiferent daca esti programator, software tester, project manager, business analyst sau esti implicat intr-un proiect de anvergura, sansele sunt destul de mari sa lucrezi sau cel putin sa fi auzit de solutii precum Jira sau Confluence.
19 Jun 2018 1617
Daca esti programator, software tester, project manager, business analyst sau esti implicat intr-un proiect de anvergura, sansele sunt destul de mari sa lucrezi sau cel putin sa fi auzit de solutii precum Jira sau Confluence. Indiferent de marime sau componenta, multe echipe folosesc solutii Jira pentru a planifica, verifica si lansa produse software sau, in cazul Confluence, pentru a incuraja colaborarea si schimbul de informatii intre membri.

Datorita popularitatii acestor tipuri de solutii, Luxoft Training, in colaborare cu Atlassian, a decis sa isi extinda portofoliul cu mai multe cursuri centrate in jurul acestora.

Traingurile se adreseaza companiilor, echipelor si persoanelor care lucreaza cu solutii Atlassian, au implementat aceste solutii sau urmeaza sa le implementeze. In cadrul lor abordam subiecte legate de Jira software, Planing with Portfolio for Jira, Jira Administration, Setting up a service desk using Jira, Jira Workflows sau Confluence, ca sa numim doar cateva dintre ele.

Luxoft_Training_adauga_in_portofoliu_cursuri_Atlassian_960.jpg


Scopul acestor cursuri este sa ajute organizatiile sa utilizeze cu success solutiile Atlassian pentru a facilita si coordona proiecte Agile de software development, pentru a folosi Agile road mapping tool dezvoltat pentru Jira Software, pentru a implementa o noua instanta Jira (Jira Software, Jira Core sau Jira Service Desk) sau Jira Service Desk.

Aceasta colaborare este doar una dintre strategiile noastre, implementate pentru a ne asigura ca oferim cele mai relevante si actualizate solutii de training clientilor nostri. Alaturi de cursurile Atlassian anul acesta ne-am continuat si parteneriatul cu IIBA (International Insittitue of Business Analysis) in calitate de Endorsed Education Provider si am inclus in serviciile oferite clientilor teste personalizate pe aria de IT&C pentru ca acestia sa isi poata evalua cat mai obiectiv si usor competentele tehnice ale angajatilor.

Vrei sa afli mai mule despre cursurile Atlassian. Verifica catalogul nostru de cursuri.


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.