Imbunatateste-ti abilitatile cu noile cursuri de la Luxoft Training

Imbunatateste-ti abilitatile cu noile cursuri de la Luxoft Training

Am dezvoltat o noua serie de cursuri dedicate celor care lucreaza in industria IT si vor sa isi imbunateasca competentele. De la AWS pana la Java, testare software sau React.
3 Aug 2021 525
7 cursuri noi au aparut in portofoliul nostru. Parcurge-le si alege ce ti se potriveste. Vestea si mai buna este ca toate sunt disponibile online.


Code Refactoring for .NET

Ne vom uita la abordarile si metodele pe care le putem folosi pentru a imbunatatii lizibilitatea codului sursa in C#. Vei invata sa faci refactoring pe diferite fragmente de cod cu focus pe pasii pe care ii poti lua pentru a imbunatatii codul existent.


In cadrul acestui training vom discuta despre diferite abordari legate de profiling, identificarea bottlenecks, tuning al unei virtual machine, setarea JVM flags, serialization si caching libraries. Ne vom uita si la off-heap data storage, benchmarking, memory monitoring si tunare precum si o multitudine de alte subiecte.


Defect Management in testarea software

Acest curs abordeaza subiecte precum calitatea cerintelor, cauzele defectelor, efectul de multiplicare al defectelor, relatia dintre defecte si riscuri precum si importanta clasificarii defectelor.


Programare React Avansati

Cursul nostru include topicuri precum GraphQL & Apollo Client, React Portal & React Context precum si cum sa lucrezi cu side effects in Redux folosind redux-saga si redux-observable. Vom discuta si despre testing Redux, React hooks si componente, cum sa lucram cu formulare via Formik si react-hook-form. Vei avea ocazia sa inveti despre abordarile si containerele CI/CD, folosind Lerna si Rush pentru proiecte mari, Server Side Rendering, subiecte avansate legate de hooks, code splitting, si lazy loading.

Imbunatateste-ti abilitatile cu noile cursuri de la Luxoft Training.jpg

Introducere in AWS IaaS si PaaS

In acest training vom aborda serviciile AWS care iti permit sa rulezi masini virtuale (EC2), sa stochezi fisiere (S3), sa configurezi retele virtuale private pentru interactiuni sigure cu masini virtuale (VPC), sa configurezi accesul la resurse externe (VPN) si multe altele. Ne vom uita si la cum sa organizezi load balancing (ELB), cum sa stochezi date in baze de date relationale (RDS), cum sa configurezi monitorizarea si logging (CloudWatch / CloudTrail), cum sa faci managementul utilizatorilor si cum sa configurezi accesul la resurse (IAM).


Pregatire examen certificare Oracle Java SE8 Programmer (1Z0-808)

Cursul nostru acopera toate cele 9 categorii de intrebari din cadrul examenului (42 de subiecte) prezentate intr-un format concis si usor de tinut minute. Vei parcurge mai multe exercitii in urma carora vei stii cum sa lucrezi cu diferite tipuri de date definite in Java precum loops, branching structures, exception handling blocks dar si cu mai multe tipuri de clase fundamentale incluse in Java API library.


Pregatire examen certificare Oracle Java SE8 Programmer II Exam (1Z0-809)

Cursul nostru acopera toate cele 12 categorii de intrebari din cadrul examenului (56 de subiecte) prezentate intr-un format concis si usor de tinut minte. Vei parcurge o serie de exercitii in urma carora vei putea sa folosesti tehnici de programare functionale (precum lambdas si references sau methods si constructors), sa lucrezi cu clase internal si anonymous sau configurable types si collections, sa localizei aplicatii, sa accesezi file system si multe altele.

Descopera calendarul nostru de cursuri.


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.