Descopera noile cursuri din portofoliul Luxoft Training

Descopera noile cursuri din portofoliul Luxoft Training

La Luxoft Training, dezvoltam constant solutii noi de training care sa le ofere profesionistilor din IT abilitatile de care au nevoie pentru a excela in domeniu.
17 Jun 2020 749
Industria IT&C este in permanenta schimbare, astfel ca cerintele legate de competentele si know-how-ul pe care profesionistii din domeniu trebuie sa il aiba se schimba la fel de repede. Ca sa te ajutam am dezvoltat 3 noi solutii de training dedicate celor care lucreaza in domeniu. Le poti descoperi mai jos.

ICAgile Certified Professional – Agile Product Ownership


ICP-BVA este una dintre cele doua Continuous Learning Certifications (CLCs) din cadrul Agile Business Value Management track. Certificarea abordeaza livrarea de value-driven software, mentalitatea necesara pentru a face asta si practicile Agile cheie pentru a maximiza customer value. Acest training este recomandat pentru rolurile din business care interactioneaza indeaproape cu business requirements. Vei invata o gama larga de practici prin care sa analizezi business value pentru fiecare stadiu la care se poate afla o noua initiativa de business.


Ansible Essentials


In cadrul acestui curs vei trece prin toate etapele necesare pentru a configura un application stack de la zero folosind Ansible. Vom incepe cu pasii de baza precum instalarea initiala si conceptele generale pana la aspecte mai complexe legate de module Ansible sau Ansible Tower/AWX. Fiecare sectiune include mai multe sesiuni de practica si exercitii.

Descopera noile cursuri din portofoliul Luxoft Training.jpg

Kubernetes Fundamentals


Fiecare modul din cadrul cursului include sesiuni de practica si exercitii. Vei invata cum sa asociezi mai multe calculatoare intr-un cvorum care ruleaza containerized workloads. Vom discuta despre avantajele, costurile si limitarile rulari unei infrastructuri cu ajutorul Kubernetes si iti vom arata cum sa proiectezi si sa configurezi servicii pentru a rula intr-un orchestrated environment.

La finalul acestui training vei avea la dispozitie materialele si cunostintele de baza necesare ca sa te pregatesti pentru certificarile Kubernetes (CKAD, CKA).

Descopera calendarul nostru de cursuri.


Share the knowledge

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you!
The form has been submitted successfully.