Curs XSLT - Incepatori

Cursul explica modul de utilizare a XSLT pentru transformarea documentelor XML dintr-un format in altul. Include descrierea sabloanelor XSL si instructiunile XSL. Participantii vor invata cum sa adauge, sa modifice si sa stearga informatii din XML dar si sa transforme informatia din formatul XML in HTML pentru afisarea in browser.
Cod: WEB-005
Durata: 16 ore

Descriere

Acest curs explica modul de utilizare a XSLT pentru transformarea documentelor XML dintr-un format in altul. Include descrierea sabloanelor XSL si instructiunilor XSL. Participantii vor invata cum sa adauge, sa modifice si sa stearga informatii din XML dar si sa transforme informatia din formatul XML in HTML pentru afisarea in browser.

 • Adaugarea, modificarea si stergerea informatiilor din XML, cu ajutorul XSLT
 • Transformarea informatiei din formatul XML in HTML pentru afisarea clara a informatiei in browser

Subiecte curs

 • XSLT engine
 • XSL templates
 • Default XSL templates
 • XSL elements (XSL instructions)
 • XSL variables
 • Transforming XML to HTML
 • Removing nodes
 • Adding nodes

Obiective

Dezvoltarea abilitatilor de transformare a informatiei din XML folosind XSLT.

Public tinta

 • Programatori
 • Testeri de software care folosesc XML
 • Analisti business care folosesc XML

Trainer in Bucharest
Iulian Velea Senior Java Consultant
Iulian este un software developer cu peste 10 ani de experienta in Java development, acoperind mai multe tipuri de tehnologii. Separat de domeniul programarii Iulian este implicat si in dezvoltarea si facilitarea de traininguri pe software development pentru Luxoft Training.

A ocupat diferite roluri in Java development, in domeniul IT&C. A fost responsabil de dezvoltarea de software utilizand Java core, CDI pentru Dependencies si Contexts Injection si Apache Camel pentru EIP legat de message routing. Mai mult decat atat Iulian a fost implicat si in design de arhitectura software pentru diferite module din cadrul proiectului de unde face parte.

Este mereu la curent cu cele mai noi trenduri din industrie pentru a-si imbunatati abilitatile si pentru a se asigura ca trainingurile pe care le faciliteaza sunt actualizate.
Cursul este programat in: Bucuresti
20.11.2017 - 23.11.2017
Interval orar: 09:30-13:30
Loc: Bucuresti
Durata: 16 ore
Trainer
Iulian Velea
Senior Java Consultant
1116 RON
Inscrie-te la urmatorul curs!
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Inscrie-te la urmatorul curs!
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Bucuresti 1116 RON
Cracovia 1116 RON
Wroclaw 1116 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te la

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.