Curs Principii de Design SOLID

In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
Cod: JVA-035
Durata: 6 ore

Descriere

In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi. Exercitiul este construit pentru a arata modul in care un design bun duce la un nivel de complexitate scazut in timp ce sunt adaugate functii si sarcini tehnice. In cadrul acestui proces vor fi implementate principii de design si refactoring pentru a ajunge la solutii elegante pentru aplicatiile software.

Principiile SOLID au fost descrise pentru prima oara in cartea Agile Software Development scrisa de Robert C. Martin.

Cursul arata de ce este important sa avem un design bun in industria de software iar principiile SOLID reprezinta o busola care ne ajuta sa atingem acest obiectiv – oferind explicatii detaliate si exemple bazate pe situatii reale. De asemenea training-ul abordeaza si cele mai comune provocari precum si metrics prin intermediul carora putem sa analizam conformitatea cu aceste principii.

Exercitiul unde participantii dezvolta noi functii si fac refactoring permite practica notiunilor teoretice discutate in prima parte a acestui training. In acest fel participantii descopera impactul pe care aceste principii il au asupra design-ului de aplicatii.

Subiecte curs

  • Prezentarea teoretica a principiilor
  • Exercitiu practic – aplicarea principiilor pe o aplicatie software

Obiective

Intelegerea si practicarea principiilor de design

Public tinta

  • Programatori
  • Technical leads

Trainer in Bucharest
Ionut Bilica Software Development Consultant
Ionut lucreaza ca Java Developer din 2006 in cadrul unor proiecte din diferite arii de business, de la servicii de internet pana la aplicatii telecom si dezvoltarea de platforme financiare.

Este pasionat de practicarea si promovarea unui design eficient al aplicatiilor software si clean code, pentru a creste nivelul de productivitate prin intermediul imbunatatirii calitatii procesului de dezvoltare de software. Ca programator a facilitat prezentari pentru comunitatile de developeri din Bucuresti pe subiecte legate de SOLID Design Principles.

Ionut a absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica.
Cursul este programat in: Bucuresti
14.02.2018 - 15.02.2018
Interval orar: 10:00-13:00
Loc: Bucuresti
Durata: 6 ore
Limba: Romanian
Trainer
Ionut Bilica
Software Development Consultant
698 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Bucuresti 698 RON
Cracovia 698 RON
Wroclaw 698 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te la

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii

Contacts in

loading map...
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
loading map...
Luxoft Poland Wrocław - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wrocław
loading map...
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.