SAFe® for Teams (SP certification)

In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.
Cod: SDP-043
Durata: 16 ore

Descriere

Lucreaza la abilitatile de care ai nevoie pentru a-ti creste nivelul de performanta cand faci parte dintr-un Agile Release Train (ART). Si cum sa colaborezi mai eficient cu celelalte echipe. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul folosind Scrum, Kanban si XP.

In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments. Mai mult decat atat vom aborda subiecte legate de continuous delivery pipeline si cultura DevOps, cum sa ne integram cat mai eficient cu alte echipe si lucrurile de care este nevoie pentru a imbunatati in mod constant Agile Release Train.

Subiecte curs

 • Scaled Agile Framework (SAFe) prezentare
 • Cum sa dezvoltam o echipa Agile
 • Planificarea unei iteratii
 • Indeplinirea unei iteratii
 • Indeplinirea unui Program Increment

Obiective

 • Cum sa aplici SAFe pentru Lean si Agile development in organizatia ta
 • Echipa ta si rolul ei in Agile Release Train
 • Echipele din Agile Release Train, rolurile lor si relatia dintre ele
 • Planificarea iteratiilor
 • Executarea unei iteratii
 • Planificarea Program Increments
 • Cum sa integrezi si sa lucrezi cu alte echipe din cadrul unui ART

Public tinta

 • Membrii echipelor care aplica Lean sau Agile
 • Toate persoanele implicate intr-un Agile Release Train care se pregatesc pentru o lansare

Cerinte curs

Nu este nevoie de experienta pentru a participa la acest curs. Insa pentru cei care doresc sa dea si examenul de certificare SAFe® Practitioner (SA) este recomandat sa aveti:

 • Sa aveti cunostinte de baza legate de conceptele si principiile Agile
 • Cunostinte legate de Scrum, Kanban si XP
 • Experienta in procesele de software si hardware developmentTrainer in Online
Iulian Velea Technical Project Manager | Certified SAFe® Program Consultant (SPC4)
Iulian este un trainer practic si pasionat de tehnologie. Este Agile Consultant, Agile Coach si Technical Manager cu o experienta de peste 14 ani in industria de software development. Are o expertiza dovedita ca Certified SAFe Program Consultant si a lucrat indeaproape cu frameworks Agile precum SAFe, Scrum sau Kanban. Mai mult decat atat, Iulian are experienta in dezvoltarea de programe cu Java, Arhitectura Software, System Integration, Messaging systems sau tehnologii XML ca sa enumeram doar cateva.

De-alungul carierei sale in industria IT&C, Iulian a avut diferite roluri in zona de Java. A dezvoltat cod folosind Java core features, CDI for Dependencies si Contexts Injection precum si Apache Camel for EIP pentru messages routing. Pe langa responsabilitatile tehnice, este implicat si in designul de arhitectura software si bune practici pentru proiectul din care face parte.

Este mereu la curent cu cele mai noi trenduri din industrie pentru a-si imbunatati abilitatile si pentru a se asigura ca trainingurile pe care le faciliteaza sunt actualizate. A absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din cadrul Universitatii Craiova si are un master in Calculatoare si Tehnologia Informatiei.
Alege oras Online Pret
Cursul este programat in: Online
9.08.2021 - 12.08.2021
Interval orar: 09:30-13:30
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 16 ore
Limba: English
Trainer
Iulian Velea
Technical Project Manager | Certified SAFe® Program Consultant (SPC4)
-10% 3 840 RON
3 456 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
9.08.2021 - 12.08.2021
Interval orar: 09:30-13:30
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 16 ore
Limba: English
Trainer
Iulian Velea
Technical Project Manager | Certified SAFe® Program Consultant (SPC4)
-10% 3 840 RON
3 456 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 3800 RON
Bucuresti 3800 RON
Cracovia 3800 RON
Wroclaw 3800 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Inscrie-te!

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.