Managementul stresului

In cadrul acestui training vei invata cum sa identifici ariile principale de stres si vei descoperi diferite metode si strategii pentru a le face fata.
Cod: SS-098
Durata: 8 ore

Descriere

Fie ca ne place sau nu, stresul este inevitabil. Hans Selye, una dintre figurile cheie din spatele cercetarilor legate de stres spunea ca ca lipsa stresului inseamna moarte (“no stress means death”). Ce incerca sa spuna prin asta este ca stresul este necesar atunci cand vine vorba de performanta. Cand trebuie sa depasim provocari personale si profesionale sau atunci cand trebuie sa avem rezultate pozitive la locul de munca.

Insa, prea mult stres poate sa aiba un impact negativ asupra corpului si mintii noastre. Pentru a-i face fata avem nevoie sa ne dezvoltam un set de abilitati care sa ne ajute sa abordam cu succes situatiile cu un nivel ridicat de stres. In cadrul acestui training vei invata cum sa identifici ariile principale de stres si vei descoperi diferite metode si strategii pentru a le face fata.

Subiecte curs

  • Definitia stresului
  • Stres pozitiv si negativ
  • Chestionar individul – cauzele stresului
  • Identificarea propriilor metode de a face fata stresului

Obiective

  • Imbunatatirea cunostintelor legate de stres si mecanismele prin care acestea actioneaza
  • Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru comunica intr-un mod constructiv in situatii de stres si pentru a-ti dezvolta un sistem de suport
  • Metode de abordare a stresului – relaxare, exercitii de respiratie etc

Public tinta

  • Manageri
  • High potentials
  • Orice persoana care vrea sa invete cum sa gestioneze situatiile stresante

Alege oras Online Pret
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 855 RON
Bucuresti 855 RON
Cracovia 855 RON
Wroclaw 855 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te!

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.