Introducere in Business Analysis

Introducere in Business Analysis

Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.
Cod: REQ-050
Durata: 8 ore

Descriere

Acest training se bazeaza pe materialele IIBA si este dedicat studierii informatiilor cheie legate de business analysis conform BABOK Guide 3.0. Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.

Ghidul BABOK este un standard recunoscut la nivel international in domeniul Business Analysis. Este un rezumat al experientei a nenumarati analisti de business din intreaga lume si descrie 30 de sarcini cheie ale analizei de business impreuna cu 50 de tehnici utilizate cel mai des in rezolvarea acestor sarcini.

Principala provocare in studiul individual al ghidului BABOK este ca descrierea sarcinilor tipice din analiza de business nu include si explicatii cu privire la cand si cum ar trebuie realizate. Se presupune ca un Business Analyst ar trebui sa raspunda la aceste intrebari de unul singur pe baza propriei experiente si a aspectelor specifice legate de proiectul la care lucreaza. In afara de asta, ghidul BABOK ofera foarte putine exemple care ar putea sa ii ajute pe acestia sa faca legaturi intre cunostintele teoretice si activitatile lor zilnice.

Scopul acestui curs este sa ajute participantii sa treaca peste aceste provocari prin studierea conceptelor cheie si a continutului din cadrul ghidului impreuna cu exemple si best practices. Participantii vor avea ocazia sa puna in practica ceea ce invata prin intermediul mai multor exercitii.

Subiecte curs

Cursul acopera urmatoarele arii:

  • Elementele esentiale ale profesiei de analist de business
  • Conceptele cheie de Business Analysis
  • Rolurile si sarcinile unui Business Analist
  • Tehnicile folosite in activitatile de BA
  • Competente suplimentare ale unui Business Analyst
  • Perspective legate de analiza de business
  • Cerintele pentru certificarea IIBA si strategii de pregatire si invatare

Obiective

Principalul obiectiv al acestui training este sa ajute participantii sa inteleaga ce inseamna domeniul de Business Analysis si continutul ghidului BABOK. Astfel acestia vor putea sa inteleaga cat mai clar terminologia specifica acestei arii precum si utilizarea ei corecta. Discutiile legate de certificare si strategiile de invatare sunt utile pentru cei interesati sa inceapa acest proces.

Public tinta

Trainingul se adreseaza persoanelor aflate la inceput in Business Analysis precum si specialistilor din alte domenii care vor sa afle mai multe despre conceptele esentiale din aceasta arie. Analistii cu mai multa experienta pot sa beneficieze si ei de curs invatand cum sa isi structureze cunostintele practice pe baza unui standard recunoscut la nivel global. La fel si persoanele care vor sa obtina o certificare IIBA.

Cerinte curs

Cunoasterea limbii engleze si a terminologiei specifice domeniului IT sunt utile.

Alege oras Online Pret
Cursul este programat in: Online
4.12.2023 - 5.12.2023
Interval orar: 14:00-18:00
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 8 ore
Limba: English
Trainer
Andrii Dzugaiev
1 200 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
4.12.2023 - 5.12.2023
Interval orar: 14:00-18:00
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 8 ore
Limba: English
Trainer
Andrii Dzugaiev
1 200 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 1188 RON
Bucuresti 1188 RON
Cracovia 1188 RON
Wroclaw 1188 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. La preturile afisate se adauga TVA.

Inscrie-te!

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.