Evaluarea Solutiilor

Cursul este bazat pe materialele dezvoltate International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK® Guide versiune 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK... Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8).
Cod: REQ-056
Durata: 8 ore

Descriere

Cursul este bazat pe materialele dezvoltate de International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK® Guide versiunea 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK: Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8). Ghidul BABOK este recunoscut la nivel global ca find standardul pentru practica analizei de business si descrie ariile, competentele, tehnicile si perspectivele cheie din aceasta industrie.

Trainingul de evaluare a solutiilor descrie sarcinile pe care un analist de business trebuie sa le indeplineasca in aceasta etapa pentru a evalua performanta si valoarea oferita de o solutie folosita de o anumita companie si pentru a putea face recomandari legate de eventuale bariere sau constrangeri care nu ar lasa aceasta solutie sa isi aduca intregul aport la business.

In cadrul acestui curs de analiza de business vom studia conceptele cheie din evaluarea deciziilor prin explicatii detaliate, exemple si best practices din domeniu. Separat trainingul contine si informatii legate de pregatirea pentru certificarea IIBA.

Professional Development Hours (PDH) - 8

Subiecte curs

 • Termeni de baza
 • Sarcini analiza de business
 • Tehnici si instrumente folosite in analiza de business
 • Aplicarea tehnicilor de analiza de business

Obiective

 • Studierea conceptelor de baza din aria de evaluare a solutiilor
 • Imbunatatirea cunostintelor legate de sarcini si instrumente
 • Aplicarea tehnicilor de analiza de business

Public tinta

 • Analisti de sistem, analisti de business, business process specialists, product manageri sau team leads care au nevoie sa inteleaga ce obiective trebuie atinse si ce sarcini trebuie facute in etapa de evaluare a cerintelor conform ghidului BABOK V 3.0
 • Cursul este util si pentru analistii de business care vor sa isi actualizeze cunostintele si competentele de business analysis pe baza noului ghid BABOK
 • Persoane care vor sa obtina o certificare IIBA

Cerinte curs

 • Cunostinte de baza limba engleza

Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Bucuresti 855 RON
Cracovia 855 RON
Wroclaw 855 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te!

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.