Curs Principii de Design SOLID

In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
Cod: JVA-035
Durata: 10 ore

Descriere

In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi. Exercitiul este construit pentru a arata modul in care un design bun duce la un nivel de complexitate scazut in timp ce sunt adaugate functii si sarcini tehnice. In cadrul acestui proces vor fi implementate principii de design si refactoring pentru a ajunge la solutii elegante pentru aplicatiile software.

Principiile SOLID au fost descrise pentru prima oara in cartea Agile Software Development scrisa de Robert C. Martin.

Cursul arata de ce este important sa avem un design bun in industria de software iar principiile SOLID reprezinta o busola care ne ajuta sa atingem acest obiectiv – oferind explicatii detaliate si exemple bazate pe situatii reale. De asemenea training-ul abordeaza si cele mai comune provocari precum si metrics prin intermediul carora putem sa analizam conformitatea cu aceste principii.

Exercitiul unde participantii dezvolta noi functii si fac refactoring permite practica notiunilor teoretice discutate in prima parte a acestui training. In acest fel participantii descopera impactul pe care aceste principii il au asupra design-ului de aplicatii.

Subiecte curs

  • Prezentarea teoretica a principiilor
  • Exercitiu practic – aplicarea principiilor pe o aplicatie software

Obiective

Intelegerea si practicarea principiilor de design

Public tinta

  • Programatori
  • Technical leads

Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Bucuresti 1330 RON
Cracovia 1330 RON
Wroclaw 1330 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te la

Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Alege oras
Telefon
Observatii
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.