Curs Effective Java

Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat.
Cod: JVA-017
Durata: 30 ore

Descriere

Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat. In cadrul trainingului vom explora noi design patterns si language idioms, aratand participantilor cum sa utilizeze la maxim caracteristicile acestui limbaj precum enums, adnotari sau autoboxing.

Fiecare capitol din cadrul cursului contine exemple si studii de caz care ofera participantilor ocazia de a aprofunda conceptele prezentate in cadrul trainingului. Rolul acestoa este de a arata cele mai eficiente metode de a programa in Java.

Trainingul trece in revista bunele practici in domeniu, inclusiv cele care au aparut de pe urma noilor facilitati oferite de Java 7 si 8 si include peste 70 de studii de caz care arata si explica cum se iau cele mai bune decizii in materie de programare.

Subiecte curs

 • Crearea si stergerea obiectelor
 • Metode comune tuturor obiectelor
 • Classes si Interfaces
 • Generics
 • Enums si Adnotari
 • Methods
 • Concepte generale de programare
 • Exceptions
 • Concurrency
 • Serialization

Obiective

Imbunatatirea abilitatilor de programare in Java prin exercitii, discutii si analiza

Public tinta

 • Programatori Java - junior si nivel intermediar

Trainer in Bucharest
Catalin Tudose Java and Web Technologies Expert
Catalin este un inginer software cu experienta intr-o varietate de arii precum analiza cerintelor, management de proiect ( Waterfall si Agile), managementul resurselor umane, design baze de date, arhitectura software si tehnologii software pentru Entreprise Applications.

De-a lungul carierei sale a avut mai multe roluri de la senior developer pana la technical team lead. In afara de software development, Catalin este implicat si in dezvoltarea si facilitarea cursurilor de formare in programare si baze de date pentru companii si universitati. A tinut cursuri pe teme ca Java, tehnologii web, analiza algoritmilor, SQL si design baze de date.

Este Scrum Master Agile certificat si are o experienta vasta in gestionarea proiectelor de software development.
Cursul este programat in: Bucuresti
2.03.2020 - 6.03.2020
Interval orar: 09:30-15:30
Loc: Bucuresti
Durata: 30 ore
Limba: Romanian
Trainer
Catalin Tudose
Java and Web Technologies Expert
2375 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Bucuresti 2375 RON
Cracovia 2375 RON
Wroclaw 2375 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pretul afisat nu include TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Inscrie-te!

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.