Curs Business Analysis. Planificare si Monitorizare (BABOK)

Curs Business Analysis. Planificare si Monitorizare (BABOK)

In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.
Cod: REQ-051
Durata: 8 ore

Descriere

a:2:{s:4:"TEXT";s:1217:"Acest curs este dedicat ariei de “Business Analysis. Planning and Monitoring” din cadrul ghidului BABOK 3.0. In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.

Ghidul BABOK este un standard recunoscut la nivel international in domeniul Business Analysis. Este un rezumat al experientei a nenumarati analisti de business din intreaga lume si descrie 30 de sarcini cheie ale analizei de business impreuna cu 50 de tehnici utilizate cel mai des in rezolvarea acestor sarcini.

Scopul trainingului este de a oferi o explicatie sistematica a sarcinilor legate de planificare si monitorizare impreuna cu explicatii detaliate bazate pe situatii reale si bune practici. Training-ul ia in considerare si aspectele specifice ale analizei de business in abordarile bazate pe metodologia Agile.

Professional Development Hours (PDH) - 8
";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

Subiecte curs

Cursul acopera urmatoarele arii:

 • Obiectivele planificarii si monitorizarii
 • Informatii si criterii de selectie a abordarii de business analysis
 • Definirea livrabilelor si a activitatilor legate de BA
 • Estimarea nivelului de complexitate al activitatilor de BA
 • Identificarea riscurilor
 • Descrierea si aprobarea abordariii de BA
 • Identificarea persoanelor implicate in proiect
 • Definirea regulilor si a ariilor de responsabilitate pentru activitatea de analiza de business
 • Definirea formatelor, metodelor si instrumentelor pentru managementul informatiilor obtinute in urma analizei de business
 • Evaluarea performantei analistilor de business si identificarea oportunitatilor de dezvoltare
 • Aspectele specifice planificarii analizei de business in abordarile Agile
 • Practica pe baza studiilor de caz
 • Exemple de intrebari din cadrul examenului

Obiective

Principalul obiectiv al cursului este sa ajute participantii sa isi dezvolte competentele legate de planificare si monitorizare in business analysis, asa cum sunt prezentate in ghidul BABOK. Secundar cursul se adreseaza si celor care doresc sa obtina o certificare IIBA ajutandu-i sa inteleaga mai bine continutul si intrebarile de examen.

Public tinta

Trainingul se adreseaza analistilor cu experienta precum si altor specialisti implicati in planficarea si monitorizarea activitatii de business analysis. Cursul este util si pentru cei care au plan obtinerea nivelului 2 sau 3 al certificarii IIBA.

Cerinte curs

Participantii trebuie sa aiba o buna intelegere a conceptelor cheie de analiza de business si cel putin 2 ani de experienta in rezolvarea sarcinilor de BA. Recomandam participarea la un curs introductiv in analiza de business inainte de a participa la acest training.

Alege oras Online Pret
Cursul este programat in: Online
4.03.2024 - 5.03.2024
Interval orar: 14:00-18:00
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 8 ore
Limba: English
Trainer
Andrii Dzugaiev
1 200 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
4.03.2024 - 5.03.2024
Interval orar: 14:00-18:00
Fus orar: UTC +2
Loc: Online
Durata: 8 ore
Limba: English
Trainer
Andrii Dzugaiev
1 200 RON
Inregistreaza-te pentru urmatorul curs.
+
Inregistrarea la urmatorul curs va asigura prioritatea pe lista de inscriere. Veti fi contactat pentru confirmarea inscrierii in momentul in care urmatorul curs este programat.
Online 1188 RON
Bucuresti 1188 RON
Cracovia 1188 RON
Wroclaw 1188 RON

Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. La preturile afisate se adauga TVA.

Inscrie-te!

Alege datele
Prenume*
Nume*
Companie
Adresa email*
Telefon
Observatii
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.