Programare Web

WEB-002
Acest curs prezinta principiile de utilizare corecta a XML pentru stocarea informatiilor si modalitatile de cautare si extragere a blocurilor de informatii, cu ajutorul Xpath. In cadrul trainingului vom discuta si despre utilizarea Altova® XMLSpy pentru crearea si editarea XML, verificarea validitatii XML in mediul Altova® si vom analiza in detaliu sintaxa si functiile XPath.
WEB-004
Acest curs prezinta mijloacele de extragere a informatiei din XML cu ajutorul XPath, diferentele dintre XPath 1.0 si 2.0 si modalitatile de transformare XML folosind XPath. De asemenea, cursurl contine informatii detaliate despre namespace XML si functiile de XPath
WEB-005
Cursul explica modul de utilizare a XSLT pentru transformarea documentelor XML dintr-un format in altul. Include descrierea sabloanelor XSL si instructiunile XSL. Participantii vor invata cum sa adauge, sa modifice si sa stearga informatii din XML dar si sa transforme informatia din formatul XML in HTML pentru afisarea in browser.
WEB-006
Acest curs ajuta participantii sa isi perfectioneze abilitatile de utilizare a XSLT. Cursul include informatii despre unirea documentelor XML, crearea de XSLT cu parametri folosind XSLT din linia de comanda, crearea de coduri cu elemente de repetitie (utilizat in load testing), precum si utilizarea mediului de dezvoltare Altova® XML Spy - scriere si depanare XSLT.
WEB-007
Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
WEB-011
Cursul nostru AngularJS ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile de lucru cu aceasta platforma incepand cu elementele de baza – printre altele utilizarea NodeJS si MongoDB.
WEB-018
Trainingul nostru abordeaza filosofia reactive programming – provocarile si ariile de aplicare. Vom discuta despre operatorii RxJS folositi pentru crearea, transformarea, filtrarea, combinarea si agregarea Observable streams. Separat cursul include subiecte legate de folosirea RxJS cu Angular framework.
WEB-019
Cursul nostru abordeaza dezvoltarea aplicatiilor mobile cu framework-ul React Native si ofera exemple de aplicatii iOS si Android construite cu React Native.
WEB-021
30 ore
Frameworkul Angular 8 a fost refacut complet pentru a raspunde cerintelor actuale din web-development. Acum frameworkul este scris limbajul TypeScript, nu JavaScript, ceea ce il face mult mai usor de folosit in dezvoltarea aplicatiilor mari.
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.