'Y'

Testare Software

ISTQB-001
Cursul nostru ISTQB Foundation Level – Pregatire examen ii invata pe participanti cum sa faca software testing pe baza celor mai bune practici din domeniu.
SQA-002
In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web. Participantii vor invata despre standardele si cerintele aplicatiilor web, instrumentele, arhitectura si principiile de functionare a acestora.
SQA-017
In cadrul cursului participantii invata cum sa foloseasca Selenium 2 in procesul de testare. In paralel trainingul include si o scurta prezentare a teoriei automatizarii precum si o serie de exercitii practice unde acestia analizeaza greselile tipice din aceste procese.
SQA-026
Acest training este o introducere in testare software. Vom discuta despre definitia testarii, de ce este important sa testam, verificare si validare, software development lifecycles, tipuri si nivele de testare si defecte (cum le identificam si cum le descriem).
SQA-028
Trainingul descrie tehnicile de baza ale testarii functionale si configurarii, pe baza cerintele produsului software. Participantii vor invata despre principalele abordari in scrierea test design-ului si despre conceptele de testare functionala si testare de configurare - metode de testare a fiabilitatii si stabilitatii. In cadrul cursului sunt prezentate si metodologii alternative de testare, cum ar fi testarea pe baza de modele sau testarea Markov.
SQA-030
Trainingul descrie in detaliu ciclul de viata al procesului de testare, inclusiv planificarea, pregatirea si executarea de teste, evaluarea rezultatelor testelor si disponibilitatea produsului software pentru punerea in functiune. Vom descrie principalele activitati si artefacte de testare, distribuirea activitatilor pe roluri si faze ale proiectului, managementul, planificarea si controlul in testare.
SQA-037
Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca limbajul de programare SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software.
SQA-040
Cursul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa testeze aplicatiile pentru platforme mobile. Vom discuta despre particularitatile platformelor, cerintele functionale si non-functionale, cerintele furnizorilor si instrumentele pe care dezvoltatorii le au la dispozitie.
SQA-044
In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.
SQA-047
Acest training este dezvoltat pentru a te ajuta sa te familiarizezi cu framework-urile gherkin si cucumber - dezvoltate pentru a fi folosite in Behavior Driven Development (BDD).
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.