Metodologii de Software Development

SDP-004_ENG
Training-ul se adreseaza celor care planuiesc sa implementeze metodologii Agile (Scrum, XP), in cadrul proiectului sau organizatiei din care fac parte, precum si celor care doresc sa compare modul lor de lucru cu cele mai bune practici ale industriei.
SDP-031
Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development.
SDP-035
Cursul ICAgile Agile Team Facilitation este primul pas pentru cei care doresc sa se specializeze in Agile Coaching. Trainingul este dezvoltat pentru cei care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa. In timpul cursului participantii vor descoperi cum sa faciliteze diferite tipuri de evenimente si cum sa incurajeze nivelul de colaborare intre cei care participa.
SDP-042
Trainingul nostru se adreseaza managerilor si executivilor si abordeaza coordonarea unei organizatii Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework® (SAFe®) si principiile sale.
SDP-043
In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.
SDP-044
In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.
SDP-045
Spre deosebire de cursurile traditionale de Scrum Master care se concentreaza pe elementele fundamentale ale Scrum la nivel de echipa, aici exploram rolul de Scrum Master in contexul intregii organizatii.
SDP-046
Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe®) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile.
SDP-048
16 ore
In cadrul acestui training de doua zile discutam despre competentele de DevOps necesare pentru a accelera time-to-market prin imbunatatirea Continuous Delivery Pipeline.
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.