'Y'

Programare cu Java

DEV-001_JVA
Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design.
DEV-006_JVA
In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.
DEV-009
Cursul nostru ofera ocazia participantilor sa invete cum sa lucreze cu unul dintre procedeele Agile pentru dezvoltarea aplicatiilor software – test driven development.
EAS-017
In cadrul cursului vom discuta despre RDD-based framework pentru automated distributed code execution dar si despre Spark SQL, Spark Streaming, MLLib, Spark ML, GraphX.
JVA-007
Cursul include bazele programarii orientate spre obiect, utilizarea UML pentru proiectarea arhitecturii aplicatiilor, precum si bazele de utilizare a limbajului Java (tipuri de limbaj, operatori, clase, pachete, exceptii).
JVA-008
Acest curs are drept scop prezentarea de tehnici avansate pentru dezvoltarea programelor folosind platforma Java® SE si reprezinta continuarea cursului Java® SE part 1.
JVA-009
In cadrul acestui training abordam distributed computing efectuat prin intermediul specificatiilor Enterprise JavaBeans 3.0 (EJB3).
JVA-010
In acest training vei invata cum sa folosesti functionalitatile cheie ale Spring Framework, cum sa dezvolti aplicatii cu Spring Framework si cum sa il folosesti in proiectele tale.
JVA-013
Acest training ofera participantilor o prezentare detaliata a acestui framework. Vei invata cum sa dezvolti aplicatii enterprise J2EE sigure folosing Spring Security framework.
JVA-013
Acest training ofera participantilor o prezentare detaliata a acestui framework. Vei invata cum sa dezvolti aplicatii enterprise J2EE sigure folosing Spring Security framework.
JVA-014
In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager.
JVA-016
Training-ul abordeaza bazele teoretice si aspectele specifice ale dezvoltarii de proiecte Java folosind Apache Maven – principiile si caracteristicile de arhitectura. Mai mult in cadrul cursului vom discuta si despre integrarea Maven cu Apache Eclipse si Hudson.
JVA-017
Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat.
JVA-028
Acest curs acopera subiecte ca arhitectura JVM, alocarea si managementul memoriei, Garbage Collector , instrumente de profilare, studii de caz bazate pe proiecte reale, bune practici JDK si evaluari comparative.
JVA-030
12 ore
Acest training este dezvoltat pentru a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege Java 8.
JVA-031
Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: operatori si tipuri de date, folosirea structurilor de baza (arrays, map, tuples), folosirea abordarii functionale si orientate pe obiect.
JVA-033
Cursul nostru este o introducere in Spring Core framework. Acopera toate ariile importante a Spring Core framework si utilizarea ei pentru inversion of control (IoC), Spring Expression Language (SpEL) si aspect oriented programming (AoP) in dezvoltarea de aplicatii software.
JVA-034
Acest curs abordeaza RESTful web services development pe platforma Java folosind JAX-RS si Spring MVC.
JVA-035
In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
JVA-038
Acest curs abordeaza Spring MVC, unul dintre cele mai populare framework-uri Web precum si Spring Boot, un framework special pentru dezvoltarea rapida a aplicatiilor bazate pe Spring. In cadrul acestui training participantii vor invata conceptele cheie si vor dezvolta mai multe aplicatii folosind Spring MVC Web.
JVA-042
Acest training este o introducere in Spring Databases si acopera toate ariile majore ale acestui framework: Spring JDBC, Spring ORM si transactions. In cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum sa isi dezvolte propriile aplicatii folosind Spring Databases framework.
JVA-043
Spring Cloud este un proiect umbrela care permite dezvoltarea de aplicatii distribuite cu arhitectura microservices. In cadrul acestui training vom revizui componentele disponibile si vom analiza in detaliu arhitectura si functionalitatile oferite.
JVA-044
Obiectivul acestui training este de a prezenta Google Guava, o librarie open source bazata pe Java dezvoltata de Google.
JVA-045
Acest curs acopera urmatoarele arii: numbers and strings, tipuri de date, variabile, metode, logic si loops dar si arrays.
JVA-046
Acest curs acopera urmatoarele arii: structura fisierelor, compilare, lansare, arhive Java (jar), programare orientata pe obiecte (OOP), clase abstracte, interfete, autoboxing sau enum.
JVA-047
Acest curs acopera urmatoarele arii: inner classes si exceptii.
JVA-048
Acest curs acopera partea de generics in limbajul de operare Java.
JVA-049
4 ore
Acest curs acopera partea de diagrame UML din cadrul limbajului de programare Java.
JVA-053
8 ore
Java.io este un pachet Java ce contine clase/interfete Java care pot sa execute operatiuni Input si Output (Read/Write).
JVA-057
Acest training este o introducere in CDI si acopera toate ariile de interes: dependency injection, producers, disposers, interceptors, decorators si events.
JVA-058
Scopul acestui curs este sa prezinte ActiveMQ catre participanti, cel mai popular si puternic server de mesagerie open source.
JVA-059
Vom incepe cu o prezentare de baza a JMS, apoi vom discuta despre AMQP si modelul flow-ului mesajelor in RabbitMQ
JVA-060
8 ore
Prin intermediul acestui training participantii isi vor dezvolta abilitatile de baza necesare pentru programarea de solutii software folosind Java Platform SE 9. Cursul abordeaza 3 arii majore: module system in java 9, java shell si java api updates.
JVA-061
cest training acopera toate aspectele majore ale JMS si contine informatii, comparatii si exemple atat pentru JMS 1.1 sj JMS 2.0.
JVA-066
8 ore
Scopul acestui training este te ajute sa intelegi functionalitatile Java Spring Framework version 5.
JVA-067
12 ore
Junit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Este foarte util pe zona de test-driven development si face parte dintr-o suita de unit testing frameworks.
JVA-069
Acest training abordeaza toate elementele importante ale Java Networking: modelele OSI si TCP/IP, clasele Java pentru adresele si sockets IP, aplicatiile Java client-server si Java datagram comunication cu UDP.
JVA-070
In cadrul acestui training abordam elementele de baza ale Java Multithreading API. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
JVA-071
In acest training vei invata cum sa folosesti java.util.concurrent package. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
JVA-072
In cadrul acestui curs vei invata cum sa folosesti Java asynchronous API. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
JVA-073
Participantii vor invata cum sa scrie propriile lor aplicatii, aplicand principii BDD si folosind JUnit5, Cucumber si JBehave.
JVA-074
Acest training discuta despre abordarea functionala, asincrona si reactiva in dezvoltarea de software cu Java. Printre subiectele pe care le acoperim se afla NIO2, CompletableFurure, RxJava, Reactor, R2DBC, SSE, Spring Data reactive, WebClient, reactive WebSocket si RSocket.
JVA-077
Acest training te ajuta sa te pregatesti pentru primul nivel al examenului de certificare Oracle Certified Associate (OCA) pentru Java SE8 (1Z0-808).
JVA-078
Acest training te ajuta sa te pregatesti pentru examenul de certificare Oracle Certified Professional (OCP) pentru Java SE8 (1Z0-809).
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.