'Y'

Analiza de Business

REQ-031
O simulare de business unde vei avea oportunitatea de a trece prin procesul de analiza a nevoilor unui client si elaborarea system requirements. Este util pentru toti cei care vor sa isi imbunatateasca abilitatile din zona de eliciting si analiza al ghidului BABOK.
REQ-050
Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.
REQ-051
In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.
REQ-052
Acest curs este dedicat ariei de “Requirements Life Cycle Management” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de trasarea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.
REQ-053
Acest curs este dedicat ariei de “Business Analysis. Planning and Monitoring” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
REQ-054
Cursul nostru de analiza strategica este dezvoltat pe baza celei mai recente versiuni a ghidului BABOK®.
REQ-055
Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design.
REQ-056
Cursul este bazat pe materialele dezvoltate International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK® Guide versiune 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK... Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8).
REQ-064
Acest curs pregateste participantii pentru examenul de certificare ECBA oferit de International Institute of Business Analysis.
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.