Catalog Cursuri IT

 • Metodologii de Software Development 10 cursuri
  SDP-004_ENG
  Training-ul se adreseaza celor care planuiesc sa implementeze metodologii Agile (Scrum, XP), in cadrul proiectului sau organizatiei din care fac parte, precum si celor care doresc sa compare modul lor de lucru cu cele mai bune practici ale industriei.
  SDP-031
  Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development.
  SDP-032
  ICP-BVA este una dintre cele doua Continuous Learning Certifications (CLCs) din cadrul Agile Business Value Management track. Participantii care obtin aceasta certificare invata cum sa se descurce cu succes in livrarea de value-based agile solutions.
  SDP-035
  Cursul ICAgile Agile Team Facilitation este primul pas pentru cei care doresc sa se specializeze in Agile Coaching. Trainingul este dezvoltat pentru cei care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa. In timpul cursului participantii vor descoperi cum sa faciliteze diferite tipuri de evenimente si cum sa incurajeze nivelul de colaborare intre cei care participa.
  SDP-042
  Trainingul nostru se adreseaza managerilor si executivilor si abordeaza coordonarea unei organizatii Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework (SAFe) si principiile sale.
  SDP-043
  In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.
  SDP-044
  In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.
  SDP-045
  Spre deosebire de cursurile traditionale de Scrum Master care se concentreaza pe elementele fundamentale ale Scrum la nivel de echipa, aici exploram rolul de Scrum Master in contexul intregii organizatii.
  SDP-046
  Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile.
  SDP-048
  16 ore
  In cadrul acestui training de doua zile discutam despre competentele de DevOps necesare pentru a accelera time-to-market prin imbunatatirea Continuous Delivery Pipeline.
 • Project Management in IT 3 cursuri
  PM-001
  Acest training este dezvoltat ca o introducere in managementul de proiect pentru dezvoltarea de software
  PM-004
  In cadrul trainingului vom discuta in detaliu procesul de evaluare a proiectelor de software development. Vom analiza cele mai eficiente metode de evaluare a volumului, a timpului de munca si a termenelor limita in proiectele de software development precum si rolul metricilor in evaluare.
  PM-007
  Cursul este dezvoltat pentru a oferi managerilor cunostintele si abilitatile necesare pentru a aplica un management eficient al riscului in proiectele lor.
 • Analiza de Business 8 cursuri
  REQ-050
  Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.
  REQ-051
  In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.
  REQ-052
  Acest curs este dedicat ariei de Requirements Life Cycle Management din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de trasarea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.
  REQ-053
  Acest curs este dedicat ariei de Business Analysis. Planning and Monitoring din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
  REQ-054
  Cursul nostru de analiza strategica este dezvoltat pe baza celei mai recente versiuni a ghidului BABOK.
  REQ-055
  Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design.
  REQ-056
  Cursul este bazat pe materialele dezvoltate International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK Guide versiune 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK... Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8).
  REQ-064
  Acest curs pregateste participantii pentru examenul de certificare ECBA oferit de International Institute of Business Analysis.
 • Arhitectura Software si Design 6 cursuri
  ARC-001
  Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software (identificarea cerintelor esentiale, design, documentare si analiza) pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa.
  ARC-003
  Acest training acopera conceptele de baza ale DDD (Domain Driven Design) dar si aspecte precum OOP si OOD.
  ARC-004
  Acest training prezinta cele mai bune practici de design rezultate in urma analizei a sute de proiecte de design de aplicatii. Cursul cuprinde descrieri detaliate a strategiilor de design si a elementelor de baza in designul de aplicatii. Sunt analizate exemple de cod sursa in Java si C #.
  ARC-005
  Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor. De asemenea vom discuta si despre posibilitatile de reutilizare a modelelor realizate in cadrul analizei orientate catre obiect.
  ARC-008
  Acest training descrie diferentele intre sisteme high-performance, high-load si high-availability. Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing.
  ARC-015
  O introducere in conceptele de baza ale arhitecturii bazata pe microservicii (microservices arhictecture sau MSA). In cadrul cursului ne concentram pe notiunea de MSA alaturi de ale metode mai traditionale de a dezvolta sisteme. Vom discuta si despre microservice architecture patterns precum si provocari legate de implementarea MSA sau metode de a asigura un nivel ridicat de performanta.
 • Programare cu .NET 3 cursuri
  NET-001
  In cadrul cursului participantii vor studia componentele cheie ale platformei Microsoft .NET, structura aplicatiei si sintaxa limbajului C #. Vom discuta si despre bazele dezvoltarii in Visual Studio 2010.
  NET-008
  Unit testing este abordarea prin care programatorul foloseste teste pentru a evita o potentiala regresie a codului si pentru a asigura corectitudinea lui. Astfel Unit Testing devine o strategie obligatorie in dezvoltarea Agile sau Continuous Integration.
  SDP-030_PRG
  24 ore
  In cadrul acestui training abordam trei arii majore: Dependency Management in .NET, Asynchronous Future in .NET Framework si C# Tips and Tricks.
 • Programare cu Java 42 cursuri
  DEV-001_JVA
  Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design.
  DEV-006_JVA
  In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.
  DEV-009
  Cursul nostru ofera ocazia participantilor sa invete cum sa lucreze cu unul dintre procedeele Agile pentru dezvoltarea aplicatiilor software test driven development.
  EAS-017
  In cadrul cursului vom discuta despre RDD-based framework pentru automated distributed code execution dar si despre Spark SQL, Spark Streaming, MLLib, Spark ML, GraphX.
  JVA-007
  Cursul include bazele programarii orientate spre obiect, utilizarea UML pentru proiectarea arhitecturii aplicatiilor, precum si bazele de utilizare a limbajului Java (tipuri de limbaj, operatori, clase, pachete, exceptii).
  JVA-008
  Acest curs are drept scop prezentarea de tehnici avansate pentru dezvoltarea programelor folosind platforma Java SE si reprezinta continuarea cursului Java SE part 1.
  JVA-009
  In cadrul acestui training abordam distributed computing efectuat prin intermediul specificatiilor Enterprise JavaBeans 3.0 (EJB3).
  JVA-010
  Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE.
  JVA-013
  Acest training ofera participantilor o prezentare detaliata a acestui framework. Vei invata cum sa dezvolti aplicatii enterprise J2EE sigure folosing Spring Security framework.
  JVA-014
  In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager.
  JVA-016
  Training-ul abordeaza bazele teoretice si aspectele specifice ale dezvoltarii de proiecte Java folosind Apache Maven principiile si caracteristicile de arhitectura. Mai mult in cadrul cursului vom discuta si despre integrarea Maven cu Apache Eclipse si Hudson.
  JVA-017
  Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat.
  JVA-020
  Cursul este o introducere in dezvoltarea de aplicatii Web folosind platforma Java EE. In cadrul trainingului participantii vor afla despre Java Servlets si protocolul HTTP ca protocol principal de comunicare cu aplicatii Web.
  JVA-028
  Acest curs acopera subiecte ca arhitectura JVM, alocarea si managementul memoriei, Garbage Collector , instrumente de profilare, studii de caz bazate pe proiecte reale, bune practici JDK si evaluari comparative.
  JVA-030
  12 ore
  Acest training este dezvoltat pentru a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege Java 8.
  JVA-031
  Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: operatori si tipuri de date, folosirea structurilor de baza (arrays, map, tuples), folosirea abordarii functionale si orientate pe obiect.
  JVA-033
  Cursul nostru este o introducere in Spring Core framework. Acopera toate ariile importante a Spring Core framework si utilizarea ei pentru inversion of control (IoC), Spring Expression Language (SpEL) si aspect oriented programming (AoP) in dezvoltarea de aplicatii software.
  JVA-034
  Acest curs abordeaza RESTful web services development pe platforma Java folosind JAX-RS si Spring MVC.
  JVA-035
  In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
  JVA-038
  Acest curs abordeaza Spring MVC, unul dintre cele mai populare framework-uri Web precum si Spring Boot, un framework special pentru dezvoltarea rapida a aplicatiilor bazate pe Spring. In cadrul acestui training participantii vor invata conceptele cheie si vor dezvolta mai multe aplicatii folosind Spring MVC Web.
  JVA-042
  Acest training este o introducere in Spring Databases si acopera toate ariile majore ale acestui framework: Spring JDBC, Spring ORM si transactions. In cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum sa isi dezvolte propriile aplicatii folosind Spring Databases framework.
  JVA-043
  Spring Cloud este un proiect umbrela care permite dezvoltarea de aplicatii distribuite cu arhitectura microservices. In cadrul acestui training vom revizui componentele disponibile si vom analiza in detaliu arhitectura si functionalitatile oferite.
  JVA-044
  Obiectivul acestui training este de a prezenta Google Guava, o librarie open source bazata pe Java dezvoltata de Google.
  JVA-045
  Acest curs acopera urmatoarele arii: numbers and strings, tipuri de date, variabile, metode, logic si loops dar si arrays.
  JVA-046
  Acest curs acopera urmatoarele arii: structura fisierelor, compilare, lansare, arhive Java (jar), programare orientata pe obiecte (OOP), clase abstracte, interfete, autoboxing sau enum.
  JVA-047
  Acest curs acopera urmatoarele arii: inner classes si exceptii.
  JVA-048
  Acest curs acopera partea de generics in limbajul de operare Java.
  JVA-049
  Acest curs acopera partea de diagrame UML din cadrul limbajului de programare Java.
  JVA-053
  8 ore
  Java.io este un pachet Java ce contine clase/interfete Java care pot sa execute operatiuni Input si Output (Read/Write).
  JVA-057
  Acest training este o introducere in CDI si acopera toate ariile de interes: dependency injection, producers, disposers, interceptors, decorators si events.
  JVA-058
  Scopul acestui curs este sa prezinte ActiveMQ catre participanti, cel mai popular si puternic server de mesagerie open source.
  JVA-059
  Vom incepe cu o prezentare de baza a JMS, apoi vom discuta despre AMQP si modelul flow-ului mesajelor in RabbitMQ
  JVA-060
  8 ore
  Prin intermediul acestui training participantii isi vor dezvolta abilitatile de baza necesare pentru programarea de solutii software folosind Java Platform SE 9. Cursul abordeaza 3 arii majore: module system in java 9, java shell si java api updates.
  JVA-061
  cest training acopera toate aspectele majore ale JMS si contine informatii, comparatii si exemple atat pentru JMS 1.1 sj JMS 2.0.
  JVA-066
  8 ore
  Scopul acestui training este te ajute sa intelegi functionalitatile Java Spring Framework version 5.
  JVA-067
  12 ore
  Junit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Este foarte util pe zona de test-driven development si face parte dintr-o suita de unit testing frameworks.
  JVA-069
  Acest training abordeaza toate elementele importante ale Java Networking: modelele OSI si TCP/IP, clasele Java pentru adresele si sockets IP, aplicatiile Java client-server si Java datagram comunication cu UDP.
  JVA-070
  In cadrul acestui training abordam elementele de baza ale Java Multithreading API. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
  JVA-071
  In acest training vei invata cum sa folosesti java.util.concurrent package. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
  JVA-072
  In cadrul acestui curs vei invata cum sa folosesti Java asynchronous API. Acest curs face parte dintr-o serie de 3 dedicate multithreading.
  JVA-073
  Participantii vor invata cum sa scrie propriile lor aplicatii, aplicand principii BDD si folosind JUnit5, Cucumber si JBehave.
  JVA-074
  Acest training discuta despre abordarea functionala, asincrona si reactiva in dezvoltarea de software cu Java. Printre subiectele pe care le acoperim se afla NIO2, CompletableFurure, RxJava, Reactor, R2DBC, SSE, Spring Data reactive, WebClient, reactive WebSocket si RSocket.
 • Programare Web 8 cursuri
  WEB-002
  Acest curs prezinta principiile de utilizare corecta a XML pentru stocarea informatiilor si modalitatile de cautare si extragere a blocurilor de informatii, cu ajutorul Xpath. In cadrul trainingului vom discuta si despre utilizarea Altova XMLSpy pentru crearea si editarea XML, verificarea validitatii XML in mediul Altova si vom analiza in detaliu sintaxa si functiile XPath.
  WEB-004
  Acest curs prezinta mijloacele de extragere a informatiei din XML cu ajutorul XPath, diferentele dintre XPath 1.0 si 2.0 si modalitatile de transformare XML folosind XPath. De asemenea, cursurl contine informatii detaliate despre namespace XML si functiile de XPath
  WEB-007
  Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
  WEB-012
  Acest training abordeaza subiecte precum libraria JavaScript React.js, arhitectura FLUX si cea mai populara implementare REDUX.
  WEB-018
  Trainingul nostru abordeaza filosofia reactive programming provocarile si ariile de aplicare. Vom discuta despre operatorii RxJS folositi pentru crearea, transformarea, filtrarea, combinarea si agregarea Observable streams. Separat cursul include subiecte legate de folosirea RxJS cu Angular framework.
  WEB-019
  Cursul nostru abordeaza dezvoltarea aplicatiilor mobile cu framework-ul React Native si ofera exemple de aplicatii iOS si Android construite cu React Native.
  WEB-021
  30 ore
  Frameworkul Angular 9 a fost refacut complet pentru a raspunde cerintelor actuale din web-development. Acum frameworkul este scris limbajul TypeScript, nu JavaScript, ceea ce il face mult mai usor de folosit in dezvoltarea aplicatiilor mari.
  WEB-022
  Acest curs este o continuarea a cursului Angular 8 si este dezvoltat pentru programatori cu experienta in utilizarea acestui framework. Ne concentram pe subiecte avansate care sa te ajute sa cresti eficienta codului tau.
 • Programare cu C, C++ 1 cursuri
  -003
  C++ este un limbaj care vine la pachet cu o serie de provocari, deoarece este un limbaj multi-paradigm de uz general si accentul este pe eficienta si nu pe a fi usor de invatat. Dar in cursul nostru te vom ajuta sa inveti cum sa dezvolti software cu acest limbaj flexibil si popular.
 • Baze de date 7 cursuri
  DB-018
  Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle 11.2g.
  DB-021
  Training-ul acopera versiunea Oracle 11g R2 a limbajului PL/SQL si include subiecte legate de folosirea obiectelor stocate Oracle DBMS PL/SQL (proceduri, functii, pachete, triggers), care ofera posibilitatea de a dezvolta aplicatii folosind tehnologia Oracle.
  DEV-010
  Acest curs este o introducere in SQL si ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a verifica, cauta si modifica date in bazele de date SQL.
  EAS-006
  Acesta este un training introductiv care acopera aspectele de baza ale data warehouse.
  EAS-011
  In cadrul acestui curs vom aborda metodele moderne de data storage, inclusiv key-value stores, sisteme de management al bazelor de date si orientate pe obiect, stocarea de date distribuita si sisteme de procesare.
  EAS-016
  Acest training se adreseaza programatorilor si abordeaza subiecte legate de functionalitatile tehnice, arhitectura si performance tuning. Apache Hive permite analiza unor seturi de date mari stocate in Hadoop's HDFS si fisiere de sistem compatibile, oferind un limbaj asemanator SQL cu schema on read. De asemenea converteste interogarile in map/reduce.
  EAS-019
  Acest curs se adreseaza programatorilor care vor sa invete cum sa lucreze cu Impala si abordeaza toate aspectele legate de functiile tehnice, arhitectura si performance tuning. Impala ajuta la analiza seturilor mari de date stocate in HDFS si fisiere de sistem compabilie, oferind un limbaj similar cu SQL.
 • Programare cu Python 3 cursuri
  SCRIPT-002
  In acest curs de programare vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python dar si functii mai complexe, cum ar fi operatiunile de fisiere, expresii regulate, erori de manipulare, programare de sistem si de retea si utilizarea la scara larga a modulelor Python.
  SCRIPT-003
  In cadrul cursului vom discuta despre functiile avansate ale limbajului de programare Python prin intermediul a numeroase exercitii si studii de caz.
  SCRIPT-006
  In cadrul acestui training de 40 de ore participantii vor invata cum sa programeze si sa lucreze cu Python de la elemente de baza pana la functii avansate.
 • Mobile 1 cursuri
  DEV-018
  Cursul ofera o trecere in revista a framework-urilor actuale impreuna cu development patterns pentru aplicatiile mobile, inclusiv cross-platform practices.
 • DevOps 2 cursuri
  DEV-017
  In cadrul acestui training discutam despre principiile si filosofia DevOps pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine acest concept. Mai mult decat atat cursul include mai multe exemple si studii de caz bazate pe situatii reale precum si cele mai populare instrumente.
  DEV-037
  Trainingul nostru este punctul de start pentru orice organizatie care vrea sa adopte practicile DevOps. Pentru a beneficia de pe urma unor fluxuri de lucru imbunatatite si a unor deployments mai rapide este nevoie ca intreaga echipa (toate persoanele implicate in echipe Agile/DevOps) sa inteleaga conceptele de baza ale DevOps.
 • Git 1 cursuri
  DEV-007
  Programul nostru de training este o introducere in git si le ofera participantilor toate informatiile necesare pentru a invata cum sa lucreze cu unul din cele mai avansate Version Control System din lume.
 • Golang 1 cursuri
  DEV-040
  32 ore
  Acest training abordeaza limbajul de programare Go si acopera subiecte legate de tipurile de date, control flow constructs, elementele specifice ale stilului de programare si built-in compiler tools.
 • Testare Software 9 cursuri
  ISTQB-001
  Cursul nostru ISTQB Foundation Level Pregatire examen ii invata pe participanti cum sa faca software testing pe baza celor mai bune practici din domeniu.
  SQA-002
  In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web. Participantii vor invata despre standardele si cerintele aplicatiilor web, instrumentele, arhitectura si principiile de functionare a acestora.
  SQA-017
  In cadrul cursului participantii invata cum sa foloseasca Selenium 2 in procesul de testare. In paralel trainingul include si o scurta prezentare a teoriei automatizarii precum si o serie de exercitii practice unde acestia analizeaza greselile tipice din aceste procese.
  SQA-026
  Acest training este o introducere in testare software. Vom discuta despre definitia testarii, de ce este important sa testam, verificare si validare, software development lifecycles, tipuri si nivele de testare si defecte (cum le identificam si cum le descriem).
  SQA-028
  Trainingul descrie tehnicile de baza ale testarii functionale si configurarii, pe baza cerintele produsului software. Participantii vor invata despre principalele abordari in scrierea test design-ului si despre conceptele de testare functionala si testare de configurare - metode de testare a fiabilitatii si stabilitatii. In cadrul cursului sunt prezentate si metodologii alternative de testare, cum ar fi testarea pe baza de modele sau testarea Markov.
  SQA-030
  Trainingul descrie in detaliu ciclul de viata al procesului de testare, inclusiv planificarea, pregatirea si executarea de teste, evaluarea rezultatelor testelor si disponibilitatea produsului software pentru punerea in functiune. Vom descrie principalele activitati si artefacte de testare, distribuirea activitatilor pe roluri si faze ale proiectului, managementul, planificarea si controlul in testare.
  SQA-037
  Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca limbajul de programare SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software.
  SQA-040
  Cursul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa testeze aplicatiile pentru platforme mobile. Vom discuta despre particularitatile platformelor, cerintele functionale si non-functionale, cerintele furnizorilor si instrumentele pe care dezvoltatorii le au la dispozitie.
  SQA-044
  In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.
 • Administrare Software 6 cursuri
  ADM-007
  Obiectivul acestui curs este de a oferi o imagine de ansamblu asupra sistemului de operare Linux din perspectiva administratorului de sistem. In cadrul traininglui vom analiza problemele de shell scripting (de complexitate simpla si medie), managementul proceselor de sistem si de servicii, managementul de stocare si al utilizatorilor Linux si alte probleme de administrare OC Linux.
  ADM-008
  Acest curs are drept scop pregatirea dezvoltatorilor pentru operarea aplicatiilor de comunicare sau de tip integrat pentru GNU/Linux sau alte medii POSIX (BSD,QNX,etc.). Cursul prezinta caracteristicile comune ale sistemelor de operare din familia UNIX, in special a API-urilor de standarde POSIX (Interfata sistemului de operare portabil = IEEE Std 1003.*).
  ADM-010
  Obiectivul acestui curs este sa ajute participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de configurari de retea in Linux. Accentul se pune in special pe subiecte de routing si switching, din perspectiva unui administrator de retea.
  ADM-018
  In cadrul cursului nostru abordam conceptele si practicile de baza in ceea ce priveste containerizarea si orchestrarea containerelor precum si avantajele si dezavantajele containerizarii.
  ADM-020
  In cadrul acestui curs vei trece prin toate etapele necesare pentru a configura un application stack de la zero folosind Ansible.
  ADM-021
  La finalul acestui training vei avea la dispozitie materialele si cunostintele de baza necesare ca sa te pregatesti pentru certificarile Kubernetes (CKAD, CKA).
 • Cursuri Financiare si Bancare pentru specialisti IT 5 cursuri
  FIN-001
  Cursul ofera o prezentare de baza a pietelor financiare - titluri de valoare, instrumente financiare derivate, activitatile bancilor de investitii si cicluri de tranzactie. Trainingul isi propune sa ofere studentilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare. Materialele contin exemple practice de sisteme pentru realizarea tranzactiilor electronice: pe pietele bursiere si de tranzactii OTC.
  FIN-002
  Cursul ofera o prezentare detaliata a pietei Forex si a instrumentelor sale financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-003
  Cursul ofera o prezentare amanuntita despre piata monetara si instrumentele financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-004
  Cursul ofera o prezentare amanuntita a pietei de valori si a instrumentelor financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-047
  Acest training ajuta participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de reglemetare pe baza acordurilor Basel, in special Basel II si Basel III.
 • Telecom 6 cursuri
  TLC-006
  Cursul IPv6 General ofera o prezentare structurata a protcolului IPv6 si conceptele noi pe care acesta le aduce.
  TLC-010
  Principalele arii pe care le acoperim in curs sunt evolutia si principiile de retelistica, conceptele cheie don domeniu, diferite tipuri de echipamente precum si o descriere a protocoalelor.
  TLC-018
  Training-ul CCNP Route 300-101 Certification are drept obiectiv pregatirea participantilor pentru examenul 300-101 ROUTE din cadrul CCNP Routing and Switching.
  TLC-019
  In acest training discutam despre Applied Networking Protocols (abordarea Statica/Dinamica) intr-o maniera practica prin intermediul exemplelor si exercitiilor care acopera o varietate de topologii de networking.
  TLC-022
  Training-ul CCNA ICND1 100-105 ii ajuta pe participanti sa se pregateasca pentru examenul 100-105 ICND1 din cadrul Cisco CCENT dar si pentru o parte din examenul 200-125 CCNA necesar pentru certificarea Cisco CCNA.
  TLC-023
  CCNP Switch are drept scop pregatirea participantilor pentru examenul 300-115 SWITCH din cadrul CCNP Routing and Switching.
 • Automotive 4 cursuri
  AUT-001
  Acest training abordeaza standardul CAN bus, unul dintre standardele cheie in industria auto.
  AUT-012
  Acest training este dezvoltat pentru programatori, software testeri si arhitecti software care lucreaza in proiecte de software development pentru industria auto si care folosesc metodologii si abordari din cadrul standardului AUTOSAR.
  AUT-016
  In cadrul acestui curs abordam standardul ISO 26262 si diferitele sale componente pentru a intelege cum poti sa il aplici in proiectele de software development pentru industria auto.
  AUT-017
  Acest training este o introducere in industria automotive si standardul AUTOSAR. In cadrul lui ne uitam la motivul pentru care AUTOSAR a aparut si abordam principiile si conceptele tehnice de baza ale acestui standard.
 • Excel 2 cursuri
  OFFICE-002
  16 ore
  Cursul nostru invata participantii functiile de baza ale Excel pentru ca acestia sa poata sa profite la maxim de functionalitatile solutiei.
  OFFICE-003
  Cursul nostru invata participantii cum sa foloseasca MS Excel pentru data analysis, hypothesis testing si time-series analysis.
 • Soft Skills 11 cursuri
  SS-006
  In cadrul acestui curs vei invata cum sa organizezi si sa facilitezi cu succes sedintele.
  SS-063
  Training-ul nostru iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a sustine o prezentare de succes.
  SS-066
  Acest curs se axeaza pe strategiile pe care team leaderii le pot folosi si pe actiunile pe care le pot intreprinde pentru a creste nivelul de agilitate din cadrul echipei rapiditate, flexibilitate si adaptabilitate.
  SS-069
  Competentele invatate in acest workshop te ajuta sa pregatesti si sa facilitezi diferite tipuri de discutii referitoare la performanta.
  SS-070
  Pentru un manager nou, acest curs functioneaza ca o busola ii ofera informatiile de care are nevoie pentru a ajunge cu success la destinatie.
  SS-073
  Acest curs te invata cum sa abordezi procesele de schimbare si cum sa gestionezi reactiile oamenilor la schimbare.
  SS-079
  Cursul nostru ofera managerilor instrumentele si abilitatile necesare pentru a delega cu succes sarcini catre membri echipei sau catre colegi.
  SS-082
  Cursul abordeaza aplicarea etica a celor 6 principii ale lui Cialdini pentru a produce schimbare pe termen lung si pentru a evita provocarile care pot aparea atunci cand incercam sa ii influentam pe altii.
  SS-087
  16 ore
  In cadrul acestui training vei invata cum sa ai relatii mai productive prin dezvoltarea unor abilitati care sa iti permita sa iti exprimi sentimentele si gandurile intr-un mod constructiv, respectandui in acelasi timp pe cei din jurul tau.
  SS-098
  In cadrul acestui training vei invata cum sa identifici ariile principale de stres si vei descoperi diferite metode si strategii pentru a le face fata.
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.