Catalog Cursuri IT

 • Metodologii de Software Development 7 cursuri
  SDP-004_ENG
  Training-ul se adreseaza celor care planuiesc sa implementeze metodologii Agile (Scrum, XP), in cadrul proiectului sau organizatiei din care fac parte, precum si celor care doresc sa compare modul lor de lucru cu cele mai bune practici ale industriei.
  SDP-031
  Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development.
  SDP-035
  Cursul ICAgile Agile Team Facilitation este primul pas pentru cei care doresc sa se specializeze in Agile Coaching. Trainingul este dezvoltat pentru cei care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa. In timpul cursului participantii vor descoperi cum sa faciliteze diferite tipuri de evenimente si cum sa incurajeze nivelul de colaborare intre cei care participa.
  SDP-042
  Trainingul nostru se adreseaza managerilor si executivilor si abordeaza coordonarea unei organizatii Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework (SAFe) si principiile sale.
  SDP-043
  In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.
  SDP-044
  Spre deosebire de cursurile traditionale de Scrum Master care se concentreaza pe elementele fundamentale ale Scrum la nivel de echipa, aici exploram rolul de Scrum Master in contexul intregii organizatii.
  SDP-045
  In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.
 • Project Management in IT 3 cursuri
  PM-001
  Acest training este dezvoltat ca o introducere in managementul de proiect pentru dezvoltarea de software
  PM-004
  In cadrul trainingului vom discuta in detaliu procesul de evaluare a proiectelor de software development. Vom analiza cele mai eficiente metode de evaluare a volumului, a timpului de munca si a termenelor limita in proiectele de software development precum si rolul metricilor in evaluare.
  PM-007
  Cursul este dezvoltat pentru a oferi managerilor cunostintele si abilitatile necesare pentru a aplica un management eficient al riscului in proiectele lor.
 • Analiza de Business 6 cursuri
  REQ-050
  Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.
  REQ-051
  In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.
  REQ-052
  Acest curs este dedicat ariei de Requirements Life Cycle Management din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de trasarea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.
  REQ-053
  Acest curs este dedicat ariei de Business Analysis. Planning and Monitoring din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
  REQ-055
  Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design.
  REQ-056
  Cursul este bazat pe materialele dezvoltate International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK Guide versiune 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK... Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8).
 • Arhitectura Software si Design 5 cursuri
  ARC-001
  Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software (identificarea cerintelor esentiale, design, documentare si analiza) pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa.
  ARC-003
  Acest training acopera conceptele de baza ale DDD (Domain Driven Design) dar si aspecte precum OOP si OOD.
  ARC-004
  Acest training prezinta cele mai bune practici de design rezultate in urma analizei a sute de proiecte de design de aplicatii. Cursul cuprinde descrieri detaliate a strategiilor de design si a elementelor de baza in designul de aplicatii. Sunt analizate exemple de cod sursa in Java si C #.
  ARC-005
  Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor. De asemenea vom discuta si despre posibilitatile de reutilizare a modelelor realizate in cadrul analizei orientate catre obiect.
  ARC-008
  Acest training descrie diferentele intre sisteme high-performance, high-load si high-availability. Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing.
 • Programare cu .NET 2 cursuri
  NET-001
  In cadrul cursului participantii vor studia componentele cheie ale platformei Microsoft .NET, structura aplicatiei si sintaxa limbajului C #. Vom discuta si despre bazele dezvoltarii in Visual Studio 2010.
  NET-008
  Unit testing este abordarea prin care programatorul foloseste teste pentru a evita o potentiala regresie a codului si pentru a asigura corectitudinea lui. Astfel Unit Testing devine o strategie obligatorie in dezvoltarea Agile sau Continuous Integration.
 • Programare cu Java 24 cursuri
  DEV-001_JVA
  Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design.
  DEV-006_JVA
  In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.
  EAS-017
  In cadrul cursului vom discuta despre RDD-based framework pentru automated distributed code execution dar si despre Spark SQL, Spark Streaming, MLLib, Spark ML, GraphX.
  JVA-007
  Cursul include bazele programarii orientate spre obiect, utilizarea UML pentru proiectarea arhitecturii aplicatiilor, precum si bazele de utilizare a limbajului Java (tipuri de limbaj, operatori, clase, pachete, exceptii).
  JVA-008
  Acest curs are drept scop prezentarea de tehnici avansate pentru dezvoltarea programelor folosind platforma Java SE7 si reprezinta continuarea cursului Java SE7 part 1.
  JVA-010
  Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE.
  JVA-011
  16 ore
  Acest training este o introducere in framework-urile Junit 4 si 5. In cadrul cursului discutam despre toate elementele importante ale celor doua framework-uri, diferentele dintre ele precum si cum putem sa facem migrarea de la o versiune la alta.
  JVA-014
  In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager.
  JVA-017
  Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat.
  JVA-020
  Cursul este o introducere in dezvoltarea de aplicatii Web folosind platforma Java EE. In cadrul trainingului participantii vor afla despre Java Servlets si protocolul HTTP ca protocol principal de comunicare cu aplicatii Web.
  JVA-030
  12 ore
  Acest training este dezvoltat pentru a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege Java 8.
  JVA-031
  Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: operatori si tipuri de date, folosirea structurilor de baza (arrays, map, tuples), folosirea abordarii functionale si orientate pe obiect.
  JVA-033
  Cursul nostru este o introducere in Spring Core framework. Acopera toate ariile importante a Spring Core framework si utilizarea ei pentru inversion of control (IoC), Spring Expression Language (SpEL) si aspect oriented programming (AoP) in dezvoltarea de aplicatii software.
  JVA-034
  Acest curs abordeaza RESTful web services development pe platforma Java folosind JAX-RS si Spring MVC.
  JVA-035
  In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
  JVA-036
  Camel este un framework de integrare al carui scop este sa faca proiectele de integrare mai productive si mai usor de dezvoltat. Mai exact ne ajuta sa simplificam integrarea unor sisteme diferite care in mod normal nu comunica unul cu celalalt.
  JVA-042
  Acest training este o introducere in Spring Databases si acopera toate ariile majore ale acestui framework: Spring JDBC, Spring ORM si transactions. In cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum sa isi dezvolte propriile aplicatii folosind Spring Databases framework.
  JVA-044
  Obiectivul acestui training este de a prezenta Google Guava, o librarie open source bazata pe Java dezvoltata de Google.
  JVA-054
  Acest training abordeaza subiecte legate de multithreading, concurenta si programare paralela in Java de la aspecte de baza pana la elemente API complexe folosite pentru a scrie cod asincron.
  JVA-056
  Acest training practic implica participantii intr-un proiect de dezvoltare software bazat pe o serie de cerinte pe care ar putea in teorie sa le primeasca la locul lor de munca
  JVA-057
  Acest training este o introducere in CDI si acopera toate ariile de interes: dependency injection, producers, disposers, interceptors, decorators si events.
  JVA-058
  Scopul acestui curs este sa prezinte ActiveMQ catre participanti, cel mai popular si puternic server de mesagerie open source.
  JVA-059
  Vom incepe cu o prezentare de baza a JMS, apoi vom discuta despre AMQP si modelul flow-ului mesajelor in RabbitMQ
  JVA-061
  cest training acopera toate aspectele majore ale JMS si contine informatii, comparatii si exemple atat pentru JMS 1.1 sj JMS 2.0.
 • Programare Web 10 cursuri
  WEB-002
  Acest curs prezinta principiile de utilizare corecta a XML pentru stocarea informatiilor si modalitatile de cautare si extragere a blocurilor de informatii, cu ajutorul Xpath. In cadrul trainingului vom discuta si despre utilizarea Altova XMLSpy pentru crearea si editarea XML, verificarea validitatii XML in mediul Altova si vom analiza in detaliu sintaxa si functiile XPath.
  WEB-004
  Acest curs prezinta mijloacele de extragere a informatiei din XML cu ajutorul XPath, diferentele dintre XPath 1.0 si 2.0 si modalitatile de transformare XML folosind XPath. De asemenea, cursurl contine informatii detaliate despre namespace XML si functiile de XPath
  WEB-005
  Cursul explica modul de utilizare a XSLT pentru transformarea documentelor XML dintr-un format in altul. Include descrierea sabloanelor XSL si instructiunile XSL. Participantii vor invata cum sa adauge, sa modifice si sa stearga informatii din XML dar si sa transforme informatia din formatul XML in HTML pentru afisarea in browser.
  WEB-006
  Acest curs ajuta participantii sa isi perfectioneze abilitatile de utilizare a XSLT. Cursul include informatii despre unirea documentelor XML, crearea de XSLT cu parametri folosind XSLT din linia de comanda, crearea de coduri cu elemente de repetitie (utilizat in load testing), precum si utilizarea mediului de dezvoltare Altova XML Spy - scriere si depanare XSLT.
  WEB-007
  Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
  WEB-011
  Cursul nostru AngularJS ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile de lucru cu aceasta platforma incepand cu elementele de baza printre altele utilizarea NodeJS si MongoDB.
  WEB-014
  In cadrul trainingului vom discuta despre framework-ul Angular 2 si cum este folosit pentru a dezvolta aplicatii web enterprise.
  WEB-018
  Trainingul nostru abordeaza filosofia reactive programming provocarile si ariile de aplicare. Vom discuta despre operatorii RxJS folositi pentru crearea, transformarea, filtrarea, combinarea si agregarea Observable streams. Separat cursul include subiecte legate de folosirea RxJS cu Angular framework.
  WEB-019
  Cursul nostru abordeaza dezvoltarea aplicatiilor mobile cu framework-ul React Native si ofera exemple de aplicatii iOS si Android construite cu React Native.
  WEB-020
  Trainingul include EcmaScript 2015 ultima versiune de JavaScript, si TypeScript, un superset al EcmaScript 2015. Acoperim toate tehnologiile Angular 2 de care aveti nevoie pentru a dezvolta aplicatii web enterprise de anvergura si complexe.
 • Programare cu C, C++ 1 cursuri
  C-002
  Acest curs este o introducere in limbajul de programare C, oferindu-le programatorilor oportunitatea de a-si dezvolta, sau actualiza, abilitatile de software development folosind C.
 • Baze de date 7 cursuri
  DB-002
  Training-ul descrie si acopera metodologia care trebuie aplicata pentru a rezolva cele mai comune provocari legate de performanta in SQL mai exact versiunea 11g.
  DB-006
  Cursul abordeaza bazele de date relationale si obiect-relationale precum si limbajul Oracle SQL.
  DB-018
  Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle 11.2g.
  DB-021
  Training-ul acopera versiunea Oracle 11g R2 a limbajului PL/SQL si include subiecte legate de folosirea obiectelor stocate Oracle DBMS PL/SQL (proceduri, functii, pachete, triggers), care ofera posibilitatea de a dezvolta aplicatii folosind tehnologia Oracle.
  DB-022
  In cadrul acestui training vom aborda noile functionalitati ale versiunilor 12.1.0.1 si 12.1.0.2 a Oracle, din perspectiva utilitatii lor pentru developeri: pluggable databases si containers, partitionare, indexare, flashback enhancements precum si noile functionalitati ale SQL si PL/SQL.
  DEV-010
  Acest curs este o introducere in SQL si ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a verifica, cauta si modifica date in bazele de date SQL.
  EAS-006
  Acesta este un training introductiv care acopera aspectele de baza ale data warehouse.
 • Programare cu Python 3 cursuri
  SCRIPT-002
  In acest curs de programare vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python dar si functii mai complexe, cum ar fi operatiunile de fisiere, expresii regulate, erori de manipulare, programare de sistem si de retea si utilizarea la scara larga a modulelor Python.
  SCRIPT-003
  In cadrul cursului vom discuta despre functiile avansate ale limbajului de programare Python prin intermediul a numeroase exercitii si studii de caz.
  SCRIPT-006
  In cadrul acestui training de 40 de ore participantii vor invata cum sa programeze si sa lucreze cu Python de la elemente de baza pana la functii avansate.
 • Mobile 1 cursuri
  DEV-018
  Cursul ofera o trecere in revista a framework-urilor actuale impreuna cu development patterns pentru aplicatiile mobile, inclusiv cross-platform practices.
 • Git 1 cursuri
  DEV-007
  Programul nostru de training este o introducere in git si le ofera participantilor toate informatiile necesare pentru a invata cum sa lucreze cu unul din cele mai avansate Version Control System din lume.
 • Testare Software 8 cursuri
  SQA-002
  In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web. Participantii vor invata despre standardele si cerintele aplicatiilor web, instrumentele, arhitectura si principiile de functionare a acestora.
  SQA-017
  In cadrul cursului participantii invata cum sa foloseasca Selenium 2 in procesul de testare. In paralel trainingul include si o scurta prezentare a teoriei automatizarii precum si o serie de exercitii practice unde acestia analizeaza greselile tipice din aceste procese.
  SQA-026
  Acest training se adreseaza celor care vor sa invete bazele de testarii software. Pe parcursul training-ului, vom analiza termenii si procesele fundamentele de testare software precum si principiile testarii. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare.
  SQA-028
  Trainingul descrie tehnicile de baza ale testarii functionale si configurarii, pe baza cerintele produsului software. Participantii vor invata despre principalele abordari in scrierea test design-ului si despre conceptele de testare functionala si testare de configurare - metode de testare a fiabilitatii si stabilitatii. In cadrul cursului sunt prezentate si metodologii alternative de testare, cum ar fi testarea pe baza de modele sau testarea Markov.
  SQA-030
  Trainingul descrie in detaliu ciclul de viata al procesului de testare, inclusiv planificarea, pregatirea si executarea de teste, evaluarea rezultatelor testelor si disponibilitatea produsului software pentru punerea in functiune. Vom descrie principalele activitati si artefacte de testare, distribuirea activitatilor pe roluri si faze ale proiectului, managementul, planificarea si controlul in testare.
  SQA-037
  Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca limbajul de programare SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software.
  SQA-040
  Cursul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa testeze aplicatiile pentru platforme mobile. Vom discuta despre particularitatile platformelor, cerintele functionale si non-functionale, cerintele furnizorilor si instrumentele pe care dezvoltatorii le au la dispozitie.
  SQA-044
  In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.
 • Administrare Software 3 cursuri
  ADM-007
  Obiectivul acestui curs este de a oferi o imagine de ansamblu asupra sistemului de operare Linux din perspectiva administratorului de sistem. In cadrul traininglui vom analiza problemele de shell scripting (de complexitate simpla si medie), managementul proceselor de sistem si de servicii, managementul de stocare si al utilizatorilor Linux si alte probleme de administrare OC Linux.
  ADM-008
  Acest curs are drept scop pregatirea dezvoltatorilor pentru operarea aplicatiilor de comunicare sau de tip integrat pentru GNU/Linux sau alte medii POSIX (BSD,QNX,etc.). Cursul prezinta caracteristicile comune ale sistemelor de operare din familia UNIX, in special a API-urilor de standarde POSIX (Interfata sistemului de operare portabil = IEEE Std 1003.*).
  ADM-010
  Obiectivul acestui curs este sa ajute participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de configurari de retea in Linux. Accentul se pune in special pe subiecte de routing si switching, din perspectiva unui administrator de retea.
 • Cursuri Financiare si Bancare pentru specialisti IT 5 cursuri
  FIN-001
  Cursul ofera o prezentare de baza a pietelor financiare - titluri de valoare, instrumente financiare derivate, activitatile bancilor de investitii si cicluri de tranzactie. Trainingul isi propune sa ofere studentilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare. Materialele contin exemple practice de sisteme pentru realizarea tranzactiilor electronice: pe pietele bursiere si de tranzactii OTC.
  FIN-002
  Cursul ofera o prezentare detaliata a pietei Forex si a instrumentelor sale financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-003
  Cursul ofera o prezentare amanuntita despre piata monetara si instrumentele financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-004
  Cursul ofera o prezentare amanuntita a pietei de valori si a instrumentelor financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
  FIN-047
  Acest training ajuta participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de reglemetare pe baza acordurilor Basel, in special Basel II si Basel III.
 • Telecom 6 cursuri
  TLC-006
  Cursul IPv6 General ofera o prezentare structurata a protcolului IPv6 si conceptele noi pe care acesta le aduce.
  TLC-010
  Principalele arii pe care le acoperim in curs sunt evolutia si principiile de retelistica, conceptele cheie don domeniu, diferite tipuri de echipamente precum si o descriere a protocoalelor.
  TLC-018
  Training-ul CCNP Route 300-101 Certification are drept obiectiv pregatirea participantilor pentru examenul 300-101 ROUTE din cadrul CCNP Routing and Switching.
  TLC-019
  In cadrul acestui training vom explora cele mai importante protocoale de retea si vom invata cum sa lucram cu echipamente de networking de la diferiti furnizori.
  TLC-022
  Training-ul CCNA ICND1 100-105 ii ajuta pe participanti sa se pregateasca pentru examenul 100-105 ICND1 din cadrul Cisco CCENT dar si pentru o parte din examenul 200-125 CCNA necesar pentru certificarea Cisco CCNA.
  TLC-023
  CCNP Switch are drept scop pregatirea participantilor pentru examenul 300-115 SWITCH din cadrul CCNP Routing and Switching.
 • Securitatea Aplicatiilor 1 cursuri
  SECR-005
  Cursul abordeaza cele mai importante 10 vulnerabilitati ale OWASP pentru aplicatii web. In cadrul trainingului vom analiza fiecare vulnerabilitate in parte bazele ei teoretice, modul in care poate fi exploatata, metodele de detectare si preventie dar si impactul pe care acestea il pot avea din punct de vedere al unui companii.
 • Atlassian 12 cursuri
  ATL-001
  Cursul acopera principalele sarcini efectuate de product owners, scrum masters si de echipa de dezvoltare.
  ATL-002
  In acest training participantii invata cum sa foloseasca la intregul potential capacitatile de raportare ale Jira.
  ATL-003
  Instrumentul Agile Roadmap, construit pentru Jira Software va ajuta sa construiti un plan, sa aveti mereu in vedere imaginea de ansamblu, sa urmariti progresul pe proiect si sa il impartasiti cu usurinta tuturor celor implicati in proiect.
  ATL-004
  In acest curs, participantii invata cum este organizat software-ul Jira si dobandesc experienta practica lucrand cu aceasta aplicatie.
  ATL-005
  In acest curs, participantii invata despre cele mai importante taskuri necesare pentru a crea o noua instanta Jira (Jira Software, Jira Core sau Jira Service Desk).
  ATL-006
  Activitatile din cadrul cursului sunt structurate in jurul unui studiu de caz in care o organizatie creeaza un set de configuratii si scheme care se aplica proiectelor noi si proiectelor existente (sunt incluse si best practices).
  ATL-007
  Acest curs ofera participantilor o introducere solida in crearea si implementarea unui service desk folosind Jira Service Desk.
  ATL-008
  Acest training sprijina participantii in a folosi unul din punctele forte ale Jira: afisarea vizuala a starii proiectului in dashboard-uri complet personalizabile.
  ATL-009
  In acest curs veti descoperi functii avansate de workflows, cum ar fi conditii, validators, post functions, triggers precum si status si transition properties folosite in mod comun.
  ATL-010
  Participantii vor invata cum sa creeze si sa editeze documente, cunoscute sub numele de pagini, sa formateze aceste documente si sa organizeze pagini in Confluence.
  ATL-011
  In acest curs, participantii vor invata aspecte avansate de administrare a utilizatorilor si a spatiului de lucru, care ii vor ajuta sa implementeze cu succes Confluence in organizatia lor.
  ATL-012
  In acest training, participantii invata sa utilizeze Jira si Confluence impreuna, in diferite moduri care sa permita echipelor sa gestioneze proiecte intr-o maniera transparenta cu ajutorul celor doua aplicatii.
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.