Catalogue of IT courses. IT trainings over all Software Engineering directions

Catalog Cursuri IT

 • Metodologii de Software Development 8 cursuri
  SDP-031
  Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development.
  SDP-042
  Trainingul nostru se adreseaza managerilor si executivilor si abordeaza coordonarea unei organizatii Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework® (SAFe®) si principiile sale.
  SDP-043
  In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.
  SDP-044
  In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.
  SDP-045
  Spre deosebire de cursurile traditionale de Scrum Master care se concentreaza pe elementele fundamentale ale Scrum la nivel de echipa, aici exploram rolul de Scrum Master in contexul intregii organizatii.
  SDP-046
  Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe®) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile.
  SDP-048
  16 ore
  In cadrul acestui training de doua zile discutam despre competentele de DevOps necesare pentru a accelera time-to-market prin imbunatatirea Continuous Delivery Pipeline.
  SDP-050
  Cursul nostru iti arata cum poti sa folosesti Design Thinking pentru a dezvolta solutii inovative si cum sa utilizezi framework-ul SAFe pentru a implementa acele solutii.
 • Project Management in IT 5 cursuri
  PM-001
  Acest training este dezvoltat ca o introducere in managementul de proiect pentru dezvoltarea de software
  PM-004
  In cadrul trainingului vom discuta in detaliu procesul de evaluare a proiectelor de software development. Vom analiza cele mai eficiente metode de evaluare a volumului, a timpului de munca si a termenelor limita in proiectele de software development precum si rolul metricilor in evaluare.
  PM-007
  Cursul este dezvoltat pentru a oferi managerilor cunostintele si abilitatile necesare pentru a aplica un management eficient al riscului in proiectele lor.
  PM-031
  Acest curs reprezinta o introducere in perspectiva managerului de proiect in Microsoft Project. Acest set de unelte software reprezinta un suport al managementului proiecteler din interiorul unei organizatii(de exemplu managementului unui proiect corporate)
  PM-033
  Acest curs este despre modul de a face față unor proiecte complexe – sarcini care trebuie rezolvate până la o anumită dată, în cadrul unei echipe de experți cu un buget limitat și un nivel ridicat de incertitudine cu privire la produsul și/sau tehnologiile de utilizat.
 • Analiza de Business 15 cursuri
  REQ-003
  Cursul nostru iti arata cum sa descrii structura si logica unui use case, si cum sa il reprezinti cu ajutorul unor diagrame care contin toate informatiile necesare.
  REQ-028
  In cadrul acestui curs abordam procesul de creare a documentatiei pentru utilizatori de produse software. Vom discuta despre structura documentelor, reguli de evidentiere si formatare precum si criteriile de calitate.
  REQ-031
  O simulare de business unde vei avea oportunitatea de a trece prin procesul de analiza a nevoilor unui client si elaborarea system requirements. Este util pentru toti cei care vor sa isi imbunatateasca abilitatile din zona de eliciting si analiza al ghidului BABOK.
  REQ-038
  Invata regulile de utilizare ale elementelor grafice ale acestui limbaj, studiaza diferitele tipuri de diagrame BPMN si descopera cum poti sa executi automat modelele construite.
  REQ-039
  Acest training este dezvoltat pentru cei care au deja cunostinte de baza legate de notarea BPMN si experienta in domeniu.
  REQ-050
  Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.
  REQ-051
  In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.
  REQ-052
  Acest curs este dedicat ariei de “Requirements Life Cycle Management” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de trasarea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management.
  REQ-053
  Acest curs este dedicat ariei de “Business Analysis. Planning and Monitoring” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.
  REQ-054
  Cursul nostru de analiza strategica este dezvoltat pe baza celei mai recente versiuni a ghidului BABOK®.
  REQ-055
  Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design.
  REQ-056
  Cursul este bazat pe materialele dezvoltate International Institute of Business Analysis (IIBA.com), mai exact BABOK® Guide versiune 3.0, si abordeaza una din ariile BABOK... Evaluarea Solutiilor (Solution Evaluation, BABOK Chapter 8).
  REQ-057
  Acest training simulează procesul de analiză a unei situații actuale de afaceri și de elaborare a propunerilor de îmbunătățire a acesteia. În timpul cursului, studenții vor rezolva diverse sarcini
  REQ-064
  Acest curs pregateste participantii pentru examenul de certificare ECBA oferit de International Institute of Business Analysis.
  REQ-070
  va oferi analiștilor o mai bună înțelegere a cerințelor specifice asociate cu permiterea mai multor aplicații să funcționeze împreună. În special, va facilita pentru analiști comunicarea cu dezvoltatorii, arhitecții și furnizorii de astfel de aplicații.
 • Arhitectura Software si Design 8 cursuri
  ARC-001
  Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software (identificarea cerintelor esentiale, design, documentare si analiza) pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa.
  ARC-003
  Acest training acopera conceptele de baza ale DDD (Domain Driven Design) dar si aspecte precum OOP si OOD.
  ARC-004
  Acest training prezinta cele mai bune practici de design rezultate in urma analizei a sute de proiecte de design de aplicatii. Cursul cuprinde descrieri detaliate a strategiilor de design si a elementelor de baza in designul de aplicatii. Sunt analizate exemple de cod sursa in Java si C #.
  ARC-005
  Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor. De asemenea vom discuta si despre posibilitatile de reutilizare a modelelor realizate in cadrul analizei orientate catre obiect.
  ARC-008
  Acest training descrie diferentele intre sisteme high-performance, high-load si high-availability. Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing.
  ARC-013
  Obiectivul acestui training este abordarea comunicarii asincrone prin intermediul queues si integration patterns. Precum si descrierea elementelor de baza ale solutiilor dezvoltate pe baza message queues clasice, precum IBM MQ, ActiveMQ, RabbitMQ, sau cu ajutorul unor solutii mai moderne cum ar fi Kafka si Pulsar.
  ARC-015
  O introducere in conceptele de baza ale arhitecturii bazata pe microservicii (microservices arhictecture sau MSA). In cadrul cursului ne concentram pe notiunea de MSA alaturi de ale metode „mai traditionale” de a dezvolta sisteme. Vom discuta si despre microservice architecture patterns precum si provocari legate de implementarea MSA sau metode de a asigura un nivel ridicat de performanta.
  ARC-016
  O privire de ansamblu asupra designului de aplicatii cloud. Acest training abordeaza principiile de baza ale dezvoltarii de sisteme cloud si elementele oferite de vendorii IaaS/PaaS/SaaS care ne ajuta sa le dezvoltam. In cadrul cursului vei avea ocazia sa dezvolti o retea virtuala, sa schitezi structura aplicatiei si sa lucrezi la un design care sa asigure atributele necesare unei aplicatii cloud eficiente.
 • Programare cu .NET 4 cursuri
  DEV-006_NET
  Ne vom uita la abordarile si metodele pe care le putem folosi pentru a imbunatatii lizibilitatea codului sursa in C#. Vei invata sa faci refactoring pe diferite fragmente de cod cu focus pe pasii pe care ii poti lua pentru a imbunatatii codul existent.
  DEV-009_NET
  O introducere in practicile Agile software development – mai exact test-driven development (TDD).
  NET-001
  In cadrul cursului participantii vor studia componentele cheie ale platformei Microsoft .NET, structura aplicatiei si sintaxa limbajului C #. Vom discuta si despre bazele dezvoltarii in Visual Studio 2010.
  SDP-030_PRG
  24 ore
  In cadrul acestui training abordam trei arii majore: Dependency Management in .NET, Asynchronous Future in .NET Framework si C# Tips and Tricks.
 • Programare cu Java 31 cursuri
  DEV-001_JVA
  Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design.
  DEV-006_JVA
  In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.
  DEV-009_JVA
  O introducere intr-una din practicile dezvoltarii software cu Agile - test-driven development (TDD).
  EAS-017
  In cadrul cursului vom discuta despre RDD-based framework pentru automated distributed code execution dar si despre Spark SQL, Spark Streaming, MLLib, Spark ML, GraphX.
  JVA-007
  Cursul include bazele programarii orientate spre obiect, utilizarea UML pentru proiectarea arhitecturii aplicatiilor, precum si bazele de utilizare a limbajului Java (tipuri de limbaj, operatori, clase, pachete, exceptii).
  JVA-008
  Discutam despre system library essential classes si elementele de baza ale design-ului de software. Pentru ca tu sa poti aborda proiectele atat ca programator cat si ca designer software.
  JVA-009
  In cadrul acestui training abordam distributed computing efectuat prin intermediul specificatiilor Enterprise JavaBeans 3.0 (EJB3).
  JVA-010
  In acest training vei invata cum sa folosesti functionalitatile cheie ale Spring Framework, cum sa dezvolti aplicatii cu Spring Framework si cum sa il folosesti in proiectele tale.
  JVA-013
  Acest training ofera participantilor o prezentare detaliata a acestui framework. Vei invata cum sa dezvolti aplicatii enterprise J2EE sigure folosing Spring Security framework.
  JVA-014
  In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager.
  JVA-016
  Training-ul abordeaza bazele teoretice si aspectele specifice ale dezvoltarii de proiecte Java folosind Apache Maven – principiile si caracteristicile de arhitectura. Mai mult in cadrul cursului vom discuta si despre integrarea Maven cu Apache Eclipse si Hudson.
  JVA-017
  Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat.
  JVA-030
  12 ore
  Acest training este dezvoltat pentru a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege Java 8.
  JVA-031
  Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: operatori si tipuri de date, folosirea structurilor de baza (arrays, map, tuples), folosirea abordarii functionale si orientate pe obiect.
  JVA-034
  Acest curs abordeaza RESTful web services development pe platforma Java folosind JAX-RS si Spring MVC.
  JVA-035
  In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi.
  JVA-043
  Spring Cloud este un proiect umbrela care permite dezvoltarea de aplicatii distribuite cu arhitectura microservices. In cadrul acestui training vom revizui componentele disponibile si vom analiza in detaliu arhitectura si functionalitatile oferite.
  JVA-045
  Acest curs acopera urmatoarele arii: numbers and strings, tipuri de date, variabile, metode, logic si loops dar si arrays.
  JVA-046
  Acest curs acopera urmatoarele arii: structura fisierelor, compilare, lansare, arhive Java (jar), programare orientata pe obiecte (OOP), clase abstracte, interfete, autoboxing sau enum.
  JVA-047
  Acest curs acopera urmatoarele arii: inner classes si exceptii.
  JVA-048
  Acest curs acopera partea de generics in limbajul de operare Java.
  JVA-049
  4 ore
  Acest curs acopera partea de diagrame UML din cadrul limbajului de programare Java.
  JVA-053
  8 ore
  Java.io este un pachet Java ce contine clase/interfete Java care pot sa execute operatiuni Input si Output (Read/Write).
  JVA-059
  Vom incepe cu o prezentare de baza a JMS, apoi vom discuta despre AMQP si modelul flow-ului mesajelor in RabbitMQ
  JVA-060
  8 ore
  Prin intermediul acestui training participantii isi vor dezvolta abilitatile de baza necesare pentru programarea de solutii software folosind Java Platform SE 9. Cursul abordeaza 3 arii majore: module system in java 9, java shell si java api updates.
  JVA-067
  12 ore
  Junit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Este foarte util pe zona de test-driven development si face parte dintr-o suita de unit testing frameworks.
  JVA-069
  Acest training abordeaza toate elementele importante ale Java Networking: modelele OSI si TCP/IP, clasele Java pentru adresele si sockets IP, aplicatiile Java client-server si Java datagram comunication cu UDP.
  JVA-073
  Participantii vor invata cum sa scrie propriile lor aplicatii, aplicand principii BDD si folosind JUnit5, Cucumber si JBehave.
  JVA-074
  Acest training discuta despre abordarea functionala, asincrona si reactiva in dezvoltarea de software cu Java. Printre subiectele pe care le acoperim se afla NIO2, CompletableFurure, RxJava, Reactor, R2DBC, SSE, Spring Data reactive, WebClient, reactive WebSocket si RSocket.
  JVA-075
  Spring REST, HATEOAS si CORS, documentarea REST services, serializarea si limitarea datelor transmise catre client si multe altele.
  JVA-076
  Afla cum poti sa imbunatatesti performanta aplicatiilor Java.
 • Programare Web 9 cursuri
  WEB-001
  O introducere in programarea cu JavaScript. Vom discuta despre HTML, CSS si principalele structuri si concepte JavaScript.
  WEB-007
  Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.
  WEB-012
  Acest training abordeaza subiecte precum libraria JavaScript React.js, arhitectura FLUX si cea mai populara implementare – REDUX.
  WEB-015
  TypeScript este un limbaj de programare puternic tipizat, care este construit pe baza JavaScript. Include un sistem de typing pentru a facilita validarea aplicatiilor JavaScript.
  WEB-017
  Cursul include toate informatiile necesare despre Node.JS: NPC package amanager, Express framework (routing, Pug template engine, middleware), REST approach, lucrul asincron cu API-ul NodeJS, lucrul cu sistemul de fișiere, conceptele de bază ale MongoDb și modul de utilizare din aplicația Node.JS.
  WEB-021
  Frameworkul Angular 9 a fost refacut complet pentru a raspunde cerintelor actuale din web-development. Acum frameworkul este scris limbajul TypeScript, nu JavaScript, ceea ce il face mult mai usor de folosit in dezvoltarea aplicatiilor mari.
  WEB-022
  Acest curs este o continuarea a cursului Angular 8 si este dezvoltat pentru programatori cu experienta in utilizarea acestui framework. Ne concentram pe subiecte avansate care sa te ajute sa cresti eficienta codului tau.
  WEB-023
  Acest training se adreseaza programatorilor React cu experienta si abordeaza subiecte mai avansate legate de acest limbaj de programare.
  WEB-024
 • Programare cu C, C++ 5 cursuri
  C-003
  C++ este un limbaj care vine la pachet cu o serie de provocari, deoarece este un limbaj „multi-paradigm” de uz general si accentul este pe eficienta si nu pe a fi usor de invatat. Dar in cursul nostru te vom ajuta sa inveti cum sa dezvolti software cu acest limbaj flexibil si popular.
  DEV-001_C++
  Atunci când dezvoltă sisteme software, dezvoltatorii iau o mulțime de decizii, care la prima vedere sunt unice. . Dar, mare parte din ceea ce „inventează” este deja practicat într-o varietate de proiecte. Acestea sunt modelele de design.
  DEV-006_C++
  Acest curs discuta despre abordarile si metodele care pot sa fie utilizate pentru a face mai usor de citit codul sursa scris in C++. In cadrul acestui training, vei avea ocazia sa faci refactoring pe diferite tipuri de cod, pentru a descoperi pasii pe care ii poti lua pentru a imbunatatii codul scris in C++.
  DEV-009_C++
  O introducere in practicile Agile software development – mai exact test-driven development (TDD).
  DEV-009_NET
  O introducere in practicile Agile software development – mai exact test-driven development (TDD).
 • Baze de date 3 cursuri
  DB-018
  Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle 11.2g.
  DB-021
  Training-ul acopera versiunea Oracle 11g R2 a limbajului PL/SQL si include subiecte legate de folosirea obiectelor stocate Oracle DBMS PL/SQL (proceduri, functii, pachete, triggers), care ofera posibilitatea de a dezvolta aplicatii folosind tehnologia Oracle.
  DEV-010
  Acest curs este o introducere in SQL si ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a verifica, cauta si modifica date in bazele de date SQL.
 • Programare cu Python 5 cursuri
  SCRIPT-002
  In acest curs de programare vom aborda bazele scrierii si executarii script-urilor Python® dar si functii mai complexe, cum ar fi operatiunile de fisiere, expresii regulate, erori de manipulare, programare de sistem si de retea si utilizarea la scara larga a modulelor Python®.
  SCRIPT-003
  In acest curs discutam despre modul in care aplicam abordarea orientata pe obiect in Python. De la encapsulation pana la polymorphism, de la cele mai simple tipuri personalizate de date pana la clase complexe integrate in Python.
  SCRIPT-006
  In cadrul acestui training de 40 de ore participantii vor invata cum sa programeze si sa lucreze cu Python – de la elemente de baza pana la functii avansate.
  SCRIPT-007
  In acest training vei invata cum sa folosesti Python pentru a dezvolta solutii software pe zona de back-end.
  SCRIPT-009
  Prezintă Pytest studenților care nu au experiență anterioară și va oferi o acoperire completă a tuturor subiectelor necesare atât pentru dezvoltare, cât și pentru QA. Conține abordări despre cum să acoperiți codul Python cu PyTest.
 • DevOps 3 cursuri
  ADM-019
  Acest curs acopera elementele esentiale legate de Docker: instalare, utilizare, creare de imagini, swarm, servicii si stack.
  ADM-021
  Tot ce ai nevoie pentru a incepe sa lucrezi cu Kubernetes. Ce este Kubernetes, arhitectura Kubernetes, principalele componente si servicii precum si modul in care lucreaza impreuna la dezvoltarea infrastructurii.
  DEV-017
  In cadrul acestui training discutam despre principiile si filosofia DevOps pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine acest concept. Mai mult decat atat cursul include mai multe exemple si studii de caz bazate pe situatii reale precum si cele mai populare instrumente.
 • Git 1 cursuri
  DEV-007
  Programul nostru de training este o introducere in git si le ofera participantilor toate informatiile necesare pentru a invata cum sa lucreze cu unul din cele mai avansate Version Control System din lume.
 • Golang 1 cursuri
  DEV-040
  32 ore
  Acest training abordeaza limbajul de programare Go si acopera subiecte legate de tipurile de date, control flow constructs, elementele specifice ale stilului de programare si built-in compiler tools.
 • Testare Software 11 cursuri
  ISTQB-001
  Cursul nostru ISTQB Foundation Level – Pregatire examen ii invata pe participanti cum sa faca software testing pe baza celor mai bune practici din domeniu.
  SQA-002
  In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web. Participantii vor invata despre standardele si cerintele aplicatiilor web, instrumentele, arhitectura si principiile de functionare a acestora.
  SQA-024
  Acest curs abordeaza subiecte precum calitatea cerintelor, cauzele defectelor, efectul de multiplicare al defectelor, relatia dintre defecte si riscuri precum si importanta clasificarii defectelor.
  SQA-028
  Trainingul descrie tehnicile de baza ale testarii functionale si configurarii, pe baza cerintele produsului software. Participantii vor invata despre principalele abordari in scrierea test design-ului si despre conceptele de testare functionala si testare de configurare - metode de testare a fiabilitatii si stabilitatii. In cadrul cursului sunt prezentate si metodologii alternative de testare, cum ar fi testarea pe baza de modele sau testarea Markov.
  SQA-030
  Trainingul descrie in detaliu ciclul de viata al procesului de testare, inclusiv planificarea, pregatirea si executarea de teste, evaluarea rezultatelor testelor si disponibilitatea produsului software pentru punerea in functiune. Vom descrie principalele activitati si artefacte de testare, distribuirea activitatilor pe roluri si faze ale proiectului, managementul, planificarea si controlul in testare.
  SQA-040
  Cursul se adreseaza celor care vor sa invete cum sa testeze aplicatiile pentru platforme mobile. Vom discuta despre particularitatile platformelor, cerintele functionale si non-functionale, cerintele furnizorilor si instrumentele pe care dezvoltatorii le au la dispozitie.
  SQA-044
  In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.
  SQA-050
  O introducere in testarea automata unde vei invata cum sa dezvolti si sa faci design-ul testelor automate cu Selenium Web Driver in Java si JUnit.
  SQA-051
  Vom aborda subiecte avansate legate de testarea automata – behavior-driven development (BDD) si scrierea de scenarii folosind Cucumber Java si Gherkin. Partea de practica se va concentra pe designul si dezvoltarea de teste automate in Selenium Web Driver folosind Cucumber Java framework.
  SQA-052
  O introducere in testarea automata unde vei invata cum sa faci design si sa dezvolti teste automate pentru REST services folosind Rest Assured si librariile Retrofit 2.
 • Administrare Software 3 cursuri
  ADM-007
  Obiectivul acestui curs este de a oferi o imagine de ansamblu asupra sistemului de operare Linux din perspectiva administratorului de sistem. In cadrul traininglui vom analiza problemele de shell scripting (de complexitate simpla si medie), managementul proceselor de sistem si de servicii, managementul de stocare si al utilizatorilor Linux si alte probleme de administrare OC Linux.
  ADM-008
  Acest curs are drept scop pregatirea dezvoltatorilor pentru operarea aplicatiilor de comunicare sau de tip integrat pentru GNU/Linux sau alte medii POSIX (BSD,QNX,etc.). Cursul prezinta caracteristicile comune ale sistemelor de operare din familia UNIX, in special a API-urilor de standarde POSIX (Interfata sistemului de operare portabil = IEEE Std 1003.*).
  ADM-010
  Obiectivul acestui curs este sa ajute participantii sa inteleaga cele mai importante aspecte legate de configurari de retea in Linux. Accentul se pune in special pe subiecte de routing si switching, din perspectiva unui administrator de retea.
 • Cursuri Financiare si Bancare pentru specialisti IT 4 cursuri
  FIN-001
  Cursul se adreseaza celor care lucreaza in proiecte financiare si vor sa inteleaga cum functioneaza pietele financiare – cumparare si vanzare, actiuni, obligatiuni, investitii, economii, imprumuturi.
  FIN-002
  Cursul ofera o prezentare detaliata a pietei Forex si a instrumentelor sale financiare derivate.
  FIN-003
  In acest curs vei avea ocazia sa afli mai multe despre piata monetara si derivatele ei.
  FIN-004
  Cursul ofera o prezentare amanuntita a pietei de valori si a instrumentelor financiare derivate. Trainingul isi propune sa ofere participantilor cunostintele teoretice si abilitatile practice necesare pentru a lucra in proiecte financiare.
 • Telecom 3 cursuri
  TLC-010
  Principalele arii pe care le acoperim in curs sunt evolutia si principiile de retelistica, conceptele cheie don domeniu, diferite tipuri de echipamente precum si o descriere a protocoalelor.
  TLC-022
  Training-ul CCNA ICND1 100-105® ii ajuta pe participanti sa se pregateasca pentru examenul 100-105 ICND1 din cadrul Cisco CCENT dar si pentru o parte din examenul 200-125 CCNA necesar pentru certificarea Cisco CCNA.
  TLC-023
  CCNP Switch® are drept scop pregatirea participantilor pentru examenul 300-115 SWITCH din cadrul CCNP® Routing and Switching.
 • Amazon Web Services (AWS) 1 cursuri
  ADM-022
  Acest training abordeaza serviciile de baza ale platformei Amazon Web Services (AWS): IAM, EC2, S3, VPC, VPN, ELB, RDS, CloudWatch, CloudTrail. Vei invata cum sa construiesti si sa implementezi proiecte in AWS.
 • Automotive 13 cursuri
  AUT-001
  Acest training abordeaza standardul CAN bus, unul dintre standardele cheie in industria auto.
  AUT-006
  Introducere în Automotive SPICE, contine o scurtă trecere în revistă a proceselor HIS Scope și a practicilor lor de bază, adică a nivelurilor de capacitate și a condițiilor pentru a le atinge.
  AUT-012
  Acest training este dezvoltat pentru programatori, software testeri si arhitecti software care lucreaza in proiecte de software development pentru industria auto si care folosesc metodologii si abordari din cadrul standardului AUTOSAR.
  AUT-016
  In cadrul acestui curs abordam standardul ISO 26262 si diferitele sale componente pentru a intelege cum poti sa il aplici in proiectele de software development pentru industria auto.
  AUT-017
  Acest training este o introducere in industria automotive si standardul AUTOSAR. In cadrul lui ne uitam la motivul pentru care AUTOSAR a aparut si abordam principiile si conceptele tehnice de baza ale acestui standard.
  AUT-026
  Acest curs ofera o privire de ansamblu asupra arhitecturi Adaptive Autosar, a Clusterelor functionale si a metodologiei. Nu adreseaza folosirea unor platforme adaptive, oferind o imagine de ansamblu conceptuală bazată pe Adaptive Platform Demonstrator al consorțiilor AUTOSAR.
  AUT-028
  Acest training abordeaza metodele clasice de point cloud processing pentru ADAS precum si metodele deep learning pentru zona de Autonomous Driving.
  AUT-030
  Acest curs va descrie Diagnosticarea Auto și utilizarea acestuia în timpul dezvoltării produsului.
  AUT-036
  Acest curs oferă o privire de ansamblu asupra Adaptive Autosar, explicând componentele majore cu pregătire practică la sfârșit.
  AUT-037
  Trainingul este dezvoltat pentru a oferi participanților cunoștințe de bază și introducere în domeniul securității cibernetice auto
  AUT-038
  Cursul este dezvoltat pentru a oferi participanților cunoștințe de bază și introducere în domeniul securității cibernetice auto, inclusiv o prezentare generală a capitolelor interne CSMS și ISO.
  AUT-039
  Fundamentele DaVinci Developer și exemplu de exercițiu, prezentare generală a vARXML și CAN Mapping.
  AUT-042
  Acest curs de formare se concentrează pe furnizarea participanților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua analizele de siguranță enumerate mai jos, folosind exemple practice.
 • Business Intelligence 1 cursuri
  BI-001
  Invata cum sa creezi rapoarte cu PowerBI dar si cum sa pregatesti date si sa ajuti stakeholderii sa vizualizeze informatia.
 • Data Engineering & Data Science 7 cursuri
  EAS-004
  Descopera abordarile actuale in designul de data warehouses si cum sa le folosesti in sistemele enterprise heterogene.
  EAS-011
  In cadrul acestui curs vom aborda metodele moderne de data storage, inclusiv key-value stores, sisteme de management al bazelor de date si orientate pe obiect, stocarea de date distribuita si sisteme de procesare.
  EAS-015
  In acest training vom discuta despre conceptele si metodele cheie pentru dezvoltarea aplicatiilor de procesare a datelor folosind Apache Hadoop.
  EAS-024
  Acest curs îi va ajuta pe cursanți să înțeleagă corect structura internă și funcționarea Apache Spark – Spark Core (RDD), Spark SQL, Spark Streaming și Spark Structured Streaming.
  EAS-025
  Un training practic legat de machine learning care acopera intregul ciclu de viata al dezvoltrii unei asemenea solutii – de la datele initiale (“.xlsx file”), pana la construirea unui model si explicarea datelor si a rezultatelor catre clientii finali.
  EAS-026
  Un intro in Apache Kafka, o platforma de streaming open source. Vom aborda functionalitatile arhitecturale ale Kafka care permit livrarea datelor la un nivel ridicat de performanta.
  EAS-027
  Orientat catre programatori in Python sau cei care lucreaza in ML care vor sa inteleaga frameworkul RL in detaliu.
 • Excel 3 cursuri
  OFFICE-003
  Cursul nostru invata participantii cum sa foloseasca MS Excel pentru data analysis, hypothesis testing si time-series analysis.
  OFFICE-010
  Acest training acoperă caracteristici avansate ale programului Microsoft Excel, incluzând cunoștințe de manageriere a registrelor de lucru, progătirea pentru colaborare, umplerea celulelor cu data, formatare condiționată și validare de date, aplicare de formule avansate și analiză de date, crearea de macro-uri, crearea/modificarea diagramelor avansate și pivotarea tabelelor în Microsoft Excel.
  OFFICE-011
  Acest curs acoperă abilitatea de utiliza funcțiile financiare în Microsoft Excel. Aici veți învăța noțiuni de bază legate de topicurile financiare asociate acestor funcții, veți examina situații din viața reală subliniind momentele în care aceste funcții sunt cele mai folositoare și veți realiza exerciții practice.
 • Soft Skills 4 cursuri
  SS-070
  Pentru un manager nou, acest curs functioneaza ca o busola – ii ofera informatiile de care are nevoie pentru a ajunge cu success la destinatie.
  SS-082
  Cursul abordeaza aplicarea etica a celor 6 principii ale lui Cialdini pentru a produce schimbare pe termen lung si pentru a evita provocarile care pot aparea atunci cand incercam sa ii influentam pe altii.
  SS-087
  8 ore
  In cadrul acestui training vei invata cum sa ai relatii mai productive prin dezvoltarea unor abilitati care sa iti permita sa iti exprimi sentimentele si gandurile intr-un mod constructiv, respectandui in acelasi timp pe cei din jurul tau.
  SS-098
  Vom trece in revista cauzele stresului si cum putem sa reducem impactul acestuia asupra noastra.
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.