Luxoft Training la Leaders Development Summit VIII

Pe 30 Martie Luxoft Training a participat la Leaders Development Summit in Bucuresti, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate managerilor din Romania.

Luxoft Training la Leaders Development Summit VIIIPe 30 Martie Luxoft Training a participat la Leaders Development Summit in Bucuresti, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate managerilor din Romania. Tema din acest an a gravitat in jurul democratiei la locul de munca si cum pot organizatiile sa dezvolte un mediu de lucru care incurajeaza un grad mai ridicat de libertate si responsabilitate in randul angajatilor.

Scopul evenimentelor din seria Leaders Development Summit este sa stimuleze apetitul pentru invatare, inovare si relatii bune la locul de munca in randul HR Managerilor, Training Managerilor, Learning & Development managerilor si nu numai.

Printre cei mai importanti speakeri din cadrul acestui eveniment s-a numarat Traci Fenton, Founder & CEO of WorldBlu, o companie de training axata pe promovarea si incurajarea democratiei la locul de munca in randul organizatiilor, prin training si consultanta. Traci a fost recent recunoscuta de catre Inc. Magazine ca fiind unul dintre Top 50 Leadership Thinker, alaturi de alti experti recunoscuti la nivel mondial precum Simon Sinek, Dan Pink, Brene Brown si Marshall Goldsmith.

Leaders Development Summit a fost nu doar o oportunitate excelenta pentru a ne intalni si discuta cu specialisti HR din diverse industrii ci si o sursa de inspiratie pentru noi. In cadrul Luxoft Training incercam de fiecare data sa incurajam un grad ridicat de autonomie si responsabilitate in randul angajatilor nostri si suntem mereu in cautare de best practices si strategii inovative pentru a imbunatatii procesele noastre interne.

Facem acest lucru pentru a ne asigura ca training-urile si serviciile de consultanta pe care le oferim, atat companiilor cat si clientilor individuali, sunt de actualitate si satisfac 100% nevoile acestora. Si pentru a face acest lucru avem nevoie de angajati implicati si responsabili.

Daca vreti sa fiti la curent cu cele mai noi evenimente si cursuri ale Luxoft Training ne puteti urmari pe LinkedIn sau Facebook.

Daca-ti place acest articol, distribuie-l si prietenilor tai!

Contacts in

loading map...
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
loading map...
Luxoft Poland Wrocław - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wrocław
loading map...
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.