Articole Luxoft Training


Luxoft Training la Bucharest Technology Week

28.05.2019   
Aflat deja la cea de-a patra editie, Bucharest Technology Week este un festival care dureaza o saptamana se desfasoara in tot orasul. Obiectivul acestui eveniment este sa promoveze tehnologia si sa aduca impreuna tech lovers de toate varstele – studenti, profesionisti sau antreprenori.

Excluderea factorului "Motive istorice" in proiectele mobile Android. Partea 2

16.05.2019   
A doua parte a articolului nostru despre proiectele mobile Android.

JUnit 5 – Assertions si Assumptions (Partea 2)

09.05.2019   
A doua parte a articolului despre assertions si assumptions in JUnit 5. De data aceasta ne uitam la ipoteze.

JUnit 5 – Assertions si Assumptions

17.04.2019   
Abstract: JUnit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Versiunea JUnit 5 a fost reproiectata pentru a rezolva unele probleme specifice ale versiunilor anterioare. Aceasta vine cu o noua arhitectura si cu multe functionalitati noi. In plus fata de cele prezentate in articolul nostru anterior, aici vom discuta despre assertions si assumptions.

Aminteste-ti de propria ignoranta

11.04.2019   
Recent am avut o conversatie foarte interesanta cu Steve Porter de la Scrum.org. Am discutat despre o echipa Scrum in care programatorii nu isi aleg singuri sarcinile. In schimb, un programator senior, in timpul intalnirii zilnice Scrum , selecteaza elementele de Product Backlog la care se va lucra in acea zi. Acest dezvoltator senior este un membru respectat al echipei de dezvoltare. Asa ca intrebarea a fost, daca un Scrum Master ar trebui sa faca ceva in legatura cu asta?

Marc Aureliu despre cum sa implementam Scrum

03.04.2019   
In calitate de Agile coach, ajut organizatiile sa-si imbunatateasca modul de gandire si de lucru pe bazape mentalitatii, valorilor si principiilor Agile. Astfel ca o parte din activitatile mele includ facilitarea de cursuri pe zona Agile si Scrum.

Zero refinement in Scrum

28.03.2019   
Prietenul meu, Steve Porter, a scris de curand pe Twitter despre perfectionarea Product Backlog: “Refinement isn’t an event in Scrum. It’s not mandatory and there are no hard and fast rules for when and how much. Zero refinement is acceptable, as is spending a majority of your Sprint on it. Figure out what works for you.”

De ce un Product Owner are nevoie de curaj?

13.03.2019   
Am avut o conversatie cu Steve Porter de la scrum.org despre interactiunile disfunctionale dintre Product Owner si Echipa de Dezvoltare din Scrum. Aceasta discutie mi-a amintit de o idee pe care am invatat-o de la Jordan B. Peterson. Ca adevarata incredere e un act de curaj. In aceasta postare incerc sa iau aceasta idee si sa o aplic echipei Scrum.

Intrebarea – unul dintre cele mai utile instrumente pentru manageri (Partea a 2-a)

06.03.2019   
Sa continuam discutia despre cum poate un manager sa foloseasca cu succes intrebarile pentru a-si imbunatatii modul de conducere.

Cand un manager nu este Agile (dar crede ca este) – partea a 2-a

04.03.2019   
Haideti sa continuam articolul legat de cum ar trebui sa abordam o situatie in care managerul nu e constient ca face rau echipei.

3 4 5 6 7
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.