Articole Luxoft Training


Folosirea diagramei de conceptualizare cognitiva in transformarile organizationale. Partea 2

27.06.2019   
A doua parte a articolului nostru despre cum sa gestionam transformarile organizationale prin utilizarea diagramei de conceptualizare cognitiva (CCD).

Folosirea diagramei de conceptualizare cognitiva in transformarile organizationale

20.06.2019   
Ceea ce vreau sa subliniez inainte de a intra in detaliu este faptul ca, pentru a folosi instrumentele si tehnicile de psihologie, trebuie sa ne intelegem mai intai pe noi si sa facem toate eforturile pentru a deveni mai buni. Asa cum spune Jordan B. Peterson, trebuie sa iti pui mai intai casa ta in ordine inainte de a critica lumea. Acest lucru va necesita, probabil, multa munca si timp, dar este o conditie prealabila necesara pentru utilizarea cu succes a acestor instrumente.

BDD ca tehnica de programare - Inregistrare webinar

04.06.2019   
Vizioneaza inregistrarea video a webinarului nostru BDD as a programming technique.

Luxoft Training la Bucharest Technology Week

28.05.2019   
Aflat deja la cea de-a patra editie, Bucharest Technology Week este un festival care dureaza o saptamana se desfasoara in tot orasul. Obiectivul acestui eveniment este sa promoveze tehnologia si sa aduca impreuna tech lovers de toate varstele – studenti, profesionisti sau antreprenori.

Excluderea factorului "Motive istorice" in proiectele mobile Android. Partea 2

16.05.2019   
A doua parte a articolului nostru despre proiectele mobile Android.

JUnit 5 – Assertions si Assumptions (Partea 2)

09.05.2019   
A doua parte a articolului despre assertions si assumptions in JUnit 5. De data aceasta ne uitam la ipoteze.

JUnit 5 – Assertions si Assumptions

17.04.2019   
Abstract: JUnit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Versiunea JUnit 5 a fost reproiectata pentru a rezolva unele probleme specifice ale versiunilor anterioare. Aceasta vine cu o noua arhitectura si cu multe functionalitati noi. In plus fata de cele prezentate in articolul nostru anterior, aici vom discuta despre assertions si assumptions.

Aminteste-ti de propria ignoranta

11.04.2019   
Recent am avut o conversatie foarte interesanta cu Steve Porter de la Scrum.org. Am discutat despre o echipa Scrum in care programatorii nu isi aleg singuri sarcinile. In schimb, un programator senior, in timpul intalnirii zilnice Scrum , selecteaza elementele de Product Backlog la care se va lucra in acea zi. Acest dezvoltator senior este un membru respectat al echipei de dezvoltare. Asa ca intrebarea a fost, daca un Scrum Master ar trebui sa faca ceva in legatura cu asta?

Marc Aureliu despre cum sa implementam Scrum

03.04.2019   
In calitate de Agile coach, ajut organizatiile sa-si imbunatateasca modul de gandire si de lucru pe bazape mentalitatii, valorilor si principiilor Agile. Astfel ca o parte din activitatile mele includ facilitarea de cursuri pe zona Agile si Scrum.

Zero refinement in Scrum

28.03.2019   
Prietenul meu, Steve Porter, a scris de curand pe Twitter despre perfectionarea Product Backlog: “Refinement isn’t an event in Scrum. It’s not mandatory and there are no hard and fast rules for when and how much. Zero refinement is acceptable, as is spending a majority of your Sprint on it. Figure out what works for you.”

3 4 5 6 7
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.