'Y'

Articole Luxoft Training


Testarea aplicatiilor cu JUnit5 si JMock 2. Partea a doua

18.11.2020   
Cea de-a doua parte a articolului nostru despre testarea aplicatiilor cu JUnit5 si JMock.

Testarea aplicatiilor cu JUnit5 si JMock

11.11.2020   
Sunt foarte multe proiecte bune care au fost dezvoltate pentru a ne ajuta sa facilitam folosirea de mock objects in proiectele noastre Java. In aceasta serie de articole analizam trei dintre cele mai folosite frameworks: EasyMock, JMock si Mockito. Continuam discutia noastra cu JMock de aceasta data.

Testarea aplicatiilor software cu JUnit5 si EasyMock. Partea a doua

03.11.2020   
Cea de-a doua parte a articolului nostru despre testarea aplicatiilor cu JUnit5 si EasyMock. Vom aborda bunele practici legate de JUnit si EasyMock object creation.

Testarea aplicatiilor software cu JUnit5 si EasyMock

19.10.2020   
Sunt foarte multe proiecte bune, deja scrise, care ne ajuta sa facilitam folosirea de mock objetcs in proiectele noastre Java. In aceasta serie de articole, ne uitam mai atent la trei dintre cele mai folosite mock frameworks: EasyMock, JMock si Mockito. In acest articol discutam despre EasyMock.

Noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. Tagged tests

13.10.2020   
Ultimul articol din seria noastra legata de noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. In acest articol abordam tagged tests.

Noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. Nested tests.

07.10.2020   
Cel de-al treilea articol din cadrul seriei noastre despre noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. In acest articol vom discuta despre nested tests.

Certificarile IIBA. Care sunt noutatile?

22.09.2020   
In ziua de azi Guide to the Business Analysis Body of Knowledge™ sau ВАВОК™ pe scurt, este foarte bine cunoscut intr-o varietate de industrii. La fel si cele 3 nivele de certificare pe care un business analyst le are la dispozitie: Entry Certificate in Business Analysis™ (ECBA™), Certified Business Analysis Professional™ (CBAP™), si Certification of Competency in Business Analysis™ (CCBA™).

Noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. @Disabled annotation

15.09.2020   


Cea de-a doua parte a articolului nostru legat de noile adnotari si clase introduce in JUnit 5. In acest articol analizam @Disabled annotation.

Noile adnotari si clase introduse in JUnit 5. @DisplayName annotation

10.09.2020   
JUnit este un framework de unit testing pentru limbajul de programare Java. Versiunea JUnit 5 a fost reproiectata pentru a rezolv o parte din problemele existente in versiunile anterioare. Ultima versiune vine cu foarte multe adnotari care iti fac viata mai usoara ca programator. In cadrul acestei serii vom analiza cate dintre ele.

Migrarea de la JUnit 4 la JUnit 5: implementare, dependencies, adnotari. Partea a treia

24.08.2020   
Ultimul articol din seria noastra despre migrarea de la JUnit 4 la JUnit 5 (implementare, dependencies, annotations). Astazi vom analiza migrarea efectiva.

1 2 3 4 5
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.