Articole Luxoft Training


Cum sa faceti sedintele mai eficiente? (din nou)

13.11.2018   
Atunci cand ne gandim sa schimbam cultura organizationala, primul lucru care ne vine in minte este un proiect mare ce presupune un efort grandios la toate nivelurile organizationale. Toate acestea din cauza faptului ca o cultura reprezinta un sistem foarte complex si robust, fiind astfel foarte greu sa o schimbam.

Excluderea factorului "Motive istorice" in proiectele mobile Android

06.11.2018   
Astazi voi vorbi despre refactoring, sarcini tehnice, si factorul “motive istorice” sau mai degraba despre cum sa il evitati.

Management la distanta. Incredere

16.10.2018   
In ultimul nostru articol, am discutat despre anumite provocari care pot aparea atunci cand coordonam o echipa distribuite. Daca va uitati mai atent la astfel de situatii si incercati sa le gasiti un punct comun, veti observa ca toate se bazeaza pe doua aspecte principale.

Management la distanta. Ce? De ce? Cum?

12.10.2018   
Cei care vor sa devina manageri se sperie adesea cand li se ofera oportunitatea de a prelua 2 sau 3 membri noi (sau o echipa intreaga) care lucreaza intr-o alta locatie. Si au motivele lor: o pierdere potentiala a productivitatii si a controlului, dificultati in motivarea membrilor echipei si multe alte provocari.

Luxoft Training si revolutia digitala

05.10.2018   
In fiecare Octombrie, Bucurestiul este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente IT&C din sud-estul Europei, Internet and Mobile World. Un eveniment de doua zile despre tehnologie care aduce impreuna cele mai importante companii, profesionisti si lideri de opinie din industrie.

Construirea unei culturi de coaching. Continuare

18.09.2018   
Daca vrem sa construim o cultura bazata pe Coaching trebuie sa ne gandim la punctele forte pe care sa ne bazam pentru a promova aceste schimbari.

Construirea unei culturi de coaching

11.09.2018   
Coaching-ul este un instrument de dezvoltare care se afla la capatul opus al spectrului de comanda si control. Cultura Coaching-ului este un model de dezvoltare organizationala care ofera structura ce defineste modul in care membrii organizatiei pot interactiona cel mai bine cu mediul lor de lucru si modul in care sunt obtinute si masurate cele mai bune rezultate.

Un sfat pentru a face intalnirile mai eficiente

05.09.2018   
Un exercitiu care poate fi utilizat de cei care participa la un meeting de business, pentru a fi mai eficienti.

Sfaturi si strategii pentru organizarea cursurilor in-house

28.08.2018   
In cadrul Luxoft Training stim cat de important este ca trainingurile in-house sa aduca plusvaloare companiei si sa ofere participantilor noi cunostinte si abilitati care sa ii ajute sa rezolve cele mai importante provocari din business.

Cele mai comune greseli ale testerilor incepatori - partea 2

08.08.2018   
In prima parte a articolului am vorbit despre scrierea unor descrieri corecte legate de bug-uri. In cea de-a doua parte, vom analiza cateva bune practici despre cum sa imbunatatim modul in care scriem un rezumat legat de defecte.

3 4 5 6 7
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.