Articole Luxoft Training


Cursuri DevOps la Luxoft Training

28.11.2019   
DevOps, pe scurt, implica o colaborare stransa intre operations si development engineers de-alungul intregului ciclu de viata al software-ului. De la design pana la dezvoltarea de software si suport post-productie. Una dintre caracteristici este si faptul ca personalul din zona operationala foloseste multe din aceleasi tehnici pe care le folosesc developerii.

Luxoft Training introduce cursuri noi pe zona de Spring si Java

14.11.2019   
Industria de software development este intr-o schimbare continua. Apar constant tehnologii noi sau versiuni noi ale tehnologiilor existente. Am lucrat impreuna cu profesionisti si experti in IT pentru a dezvolta o serie noua de cursuri care sa te ajute pe tine si compania ta sa profitati la maxim de aceste tehnologii.

SAFe. Continuous Delivery Pipeline

06.11.2019   
Principalul obiectiv al tuturor configuratiilor oferite de SAFe este crearea unor unitati foarte eficiente cu pipeline-uri de productie reale care ofera un flow de valoare continuu si sustenabil. Cat mai eficient din punct de vedere economic, in cea mai scurta perioada de timp si cu o atentie constanta in ceea ce priveste eliminarea blocajelor si intarzierilor.

SAFe. Nevoile clientului. Rolurile de Product Manager si Product Owner

16.10.2019   
In articolul nostru anterior am discutat despre Epics si procesele asociate acestora. Insa companiile au clienti cu nevoi care trebuie implementate cat mai repede posibil. Cine coordoneaza toate aceste cereri? Cine le transpune in documente si cerinte pe care echipele mai apoi trebuie sa le implementeze? Cine valideaza rezultatele implementarii?

GoTech World 2019 – Luxoft Training

08.10.2019   
Saptamana trecuta am participat la GoTech World, unul dintre cele mai mari evenimente B2B din regiune. Scopul acestuia este sa ajute profesionistii din industrie sa intre in contact cu sute de soluții IT & tech potrivite pentru nevoile digitale ale oricarei companii.

Luxoft Training Romania devine ISTQB Accredited Training Provider

01.10.2019   
ISTQB Foundation Level este primul pas in procesul de certificare in testarea software. Este dezvoltat pentru cei care vor sa inceapa o cariera in testare software sau cei care sunt deja software testeri, dar vor sa isi actualizeze si structureze cunostintele pe baza celor mai bune practici in domeniu.

Serverless Computing – Interview cu Eric Johnson

19.09.2019   
Am pregatit pentru voi un scurt interviu cu Eric Johnson, Senior Developer si Serverless Advocate la Amazon.

Frameworkul Scaled Agile (SAFe). Viziune si strategie

10.09.2019   
Primul exemplu la care ne referim nu este unul usor de recunoscut si inteles. Si este si mai greu de pus in practica. De fapt ar putea sa fie cea mai complexa si grea situatie pe care o organizatie o poate avea.

SAFe. Cel mai popular framework de Agile scaling

03.09.2019   
Acest articol este despre procesele de Agile software development, insa incepe cu o referinta legata de una dintre cele mai mari provocari stiintifice ale secolului 21. Pentru cei care inca se considera geeks va fi o paralela interesanta. Iar pentru restul sper ca va fi cel putin o comparatie intriganta.

Frameworkul SAFe Agile. O scurta trecere in revista

14.08.2019   
Aparut in 2011, SAFe a fost dezvoltat cu scopul de a ajuta echipele de software development sa imbunatateasca calitatea produselor la care lucrau si in acelasi timp sa mareasca viteza cu care acestea erau scoase pe piata.

2 3 4 5 6
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
Luxoft Poland Wroclaw - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wroclaw
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.