Articole Luxoft Training


Management la distanta. Incredere

16.10.2018   
In ultimul nostru articol, am discutat despre anumite provocari care pot aparea atunci cand coordonam o echipa distribuite. Daca va uitati mai atent la astfel de situatii si incercati sa le gasiti un punct comun, veti observa ca toate se bazeaza pe doua aspecte principale.

Management la distanta. Ce? De ce? Cum?

12.10.2018   
Cei care vor sa devina manageri se sperie adesea cand li se ofera oportunitatea de a prelua 2 sau 3 membri noi (sau o echipa intreaga) care lucreaza intr-o alta locatie. Si au motivele lor: o pierdere potentiala a productivitatii si a controlului, dificultati in motivarea membrilor echipei si multe alte provocari.

Luxoft Training si revolutia digitala

05.10.2018   
In fiecare Octombrie, Bucurestiul este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente IT&C din sud-estul Europei, Internet and Mobile World. Un eveniment de doua zile despre tehnologie care aduce impreuna cele mai importante companii, profesionisti si lideri de opinie din industrie.

Construirea unei culturi de coaching. Continuare

18.09.2018   
Daca vrem sa construim o cultura bazata pe Coaching trebuie sa ne gandim la punctele forte pe care sa ne bazam pentru a promova aceste schimbari.

Construirea unei culturi de coaching

11.09.2018   
Coaching-ul este un instrument de dezvoltare care se afla la capatul opus al spectrului de comanda si control. Cultura Coaching-ului este un model de dezvoltare organizationala care ofera structura ce defineste modul in care membrii organizatiei pot interactiona cel mai bine cu mediul lor de lucru si modul in care sunt obtinute si masurate cele mai bune rezultate.

Un sfat pentru a face intalnirile mai eficiente

05.09.2018   
Un exercitiu care poate fi utilizat de cei care participa la un meeting de business, pentru a fi mai eficienti.

Sfaturi si strategii pentru organizarea cursurilor in-house

28.08.2018   
In cadrul Luxoft Training stim cat de important este ca trainingurile in-house sa aduca plusvaloare companiei si sa ofere participantilor noi cunostinte si abilitati care sa ii ajute sa rezolve cele mai importante provocari din business.

Cele mai comune greseli ale testerilor incepatori - partea 2

08.08.2018   
In prima parte a articolului am vorbit despre scrierea unor descrieri corecte legate de bug-uri. In cea de-a doua parte, vom analiza cateva bune practici despre cum sa imbunatatim modul in care scriem un rezumat legat de defecte.

Cele mai comune greseli ale testerilor incepatori - partea 1

01.08.2018   
In acest articol discutam si analizam cateva din cele mai comune greseli pe care un sfotware tester incepator le face si va dam sfaturi legate de cum puteti sa le evitati.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile. Sfaturi si strategii

17.07.2018   
Acest articol este despre lucrurile esentiale din cadrul unui proces de dezvoltare a aplicatiilor mobile. In continuare, veti gasi o prezentare generala a instrumentelor si abordarilor care va vor ajuta sa economisiti timp si sa nu ramaneti blocati intr-o rutina.

1 2 3 4 5
loading map...
Luxoft Warsaw - Warsaw Spire, plac Europejski 1, 00-844 Warszawa
loading map...
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
loading map...
Luxoft Poland Wrocław - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wrocław
loading map...
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.