Articole Luxoft Training


Planificarea personala cu Agile. Definirea Sarcinilor si Atingerea Obiectivelor 2

08.12.2017   
In prima parte a acestui articol am discutat despre obiective si cum sa le impartim pe baza a ce vrem – atingerea unui anumit scop sau obtinerea unui rezultat / efect permanent. Acum ne vom uita la descompunerea obiectivelor.

Cum dezvoltam diagrame de arhitectura? Identificarea provocarilor.

13.11.2017   
In fiecare proiect de software development exista un moment in care trebuie sa lucram la dezvoltarea unei diagrame de arhitectura. Indiferent ca folosim un model formal  (ex Kruchten 4+1, Rozanski & Woods etc) sau nu, exista o nevoie de a documenta anumite componente ale aplicatiei prin dezvoltarea de diagrame.

Planificarea personala cu Agile. Definirea Sarcinilor si Atingerea Obiectivelor

10.10.2017   
Am discutat deja in articolul anterior cum putem sa dezvoltam o lista cu obiectivele noastre si de ce este necesar sa facem asta. Acum hai sa vedem ce trebuie sa mai facem cu aceasta lista. In primul rand trebuie sa constientizam faptul ca nu putem pur si simplu sa incepem sa lucram cu o lista atat de mare de obiective, trecand de la indeplinirea unui obiectiv la altul.

Definirea obiectivelor cu Agile

20.09.2017   
In cadrul acestui articol vom analiza in detaliu prima etapa a Agile Life Planning – dezvoltarea unei liste cu obiective personale. Ne vom uita la cum sa definim si sa punem pe hartie aspiratiile, visele si ideile voastre si apoi sa le transformam intr-un set clar de obiective cu care putem lucra.

Managementul obiectivelor personale cu Agile

07.09.2017   
Agile nu este doar un cuvant la moda sau un set de principii de dezvoltare software. Din punctul meu de vedere Agile ofera, printre altele, si un set util de instrumente prin care sa ne imbunatatim obiectivele personale, dezvoltarea personala si succesul nostru.

Un checklist pentru transferul de cunostinte

22.08.2017   
Daca lucrezi in industria IT&C mai devreme sau mai tarziu te vei afla in situatia de a prelua sau preda un proiect. De-alungul carierei mele am avut ocazia sa experimentez mai multe situatii de acest gen si ca urmare mi-am facut propriul checklist pentru a ma asigura ca nu pierd din vedere nimic si ca oricine ar fi clientul, impactul schimbarii echipelor va fi cat mai redus.

Agile Testing – manifest. Partea a doua

26.07.2017   
In acest articol vom continua analiza noastra a principiilor de testare din The Testing Manifesto scris de Samantha Laing si Karen Greaves:

Agile Testing – manifest

27.06.2017   
In cadrul unuia din training-urile mele cineva m-a intrebat “Cum pot testerii sa supravietuiasca intr-un mediu Agile?”. Training-ul era pe o alta tema dar subiectul mi s-a parut unul foarte sensibil si din acest motiv m-am decis sa scriu textul de mai jos. Cred ca putem sa gasim raspunsuri la aceasta intrebare in cartea “The Testing Manifesto” scrisa de Karen Greaves si Samantha Laing ca o analogie la faimosul Agile Manifesto.

Documentatie in imagini

16.05.2017   
Astazi vreau sa vorbesc un pic despre defectele mele ca programator.

Cum masuram performanta in aplicatiile Java?

03.05.2017   
Performanta este un criteriu important pe care fiecare software developer sau arhitect ar trebui sa o aiba in vedere atunci cand dezvolta si implementeaza cerinte non-functionale. Uneori este foarte greu sa faci tuning si sa imbunatatesti o aplicatie matura si complexa, deoarece performanta acesteia poate fi influentata de foarte multi factori.

1 2 3 4 5

Contacts in

loading map...
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
loading map...
Luxoft Poland Wrocław - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wrocław
loading map...
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.