'Y'

Articole Luxoft Training


Luxoft Training recertificat ca furnizor acreditat IIBA

06.04.2021   
Vesti bune pentru toti cei care planuiesc sa inceapa o cariera in analiza de business sau sa isi imbunatateasca abilitatile de business analysis. Luxoft Training si-a reinnoit statutul de Endorsed Education Provider IIBA pentru 2021.

Behavior Driven Development cu JUnit 5. Prima parte

16.03.2021   
In aceasta serie de articole, vom discuta despre cum putem sa dezvoltam aplicatii sigure si flexibile folosind behavior-driven development (BDD). BDD este un proces de software development care incepe cu cerintele si obiectivele de business si le transforma in functionalitati.

Luxoft Training dezvolta o serie de cursuri IT&C noi

09.03.2021   
Stim cat este de important pentru tine sa iti mentii un avantaj competitiv in acest domeniu, fie prin dezvoltarea de abilitati noi sau imbunatatindu-le pe cele actuale. Din acest motiv dezvoltam si imbunatatim constant cursurile noastre. In acest articol poti sa vezi cele mai recente training-uri pe care le-am adaugat.

Cum sa incepi o cariera in Business Analysis? Sfaturi si strategii.

04.03.2021   
Inregistrarea webinar-ului nostru despre cum sa incepi o cariera in analiza de business. Care sunt competentele de care ai nevoie, ce trebuie sa inveti si ce trebuie sa faci pentru a obtine primul rol de business analyst.

Test Driven Development cu JUnit 5. Partea a sasea

17.02.2021   
Ultimul articol din seria noastra despre Test Driven Development cu JUnit 5.

Test Driven Development cu JUnit 5. Partea a cincea

09.02.2021   
Cel de-al cincilea articol din seria noastra despre test driven development cu JUnit 5. De data aceasta ne uitam la cum putem introduce functionalitati noi folosind TDD.

Test Driven Development cu JUnit 5. Partea a patra

03.02.2021   
Cel de-al patrulea articol din cadrul seriei noastre despre Test Driven Development cu JUnit 5. In acest articol vom continua procesul de refactoring al aplicatiei noastre de flight-management application.

Test Driven Development cu JUnit 5. Partea a treia

19.01.2021   
Cea de-a treia parte a seriei noastre de articole despre test driven development cu JUnit 5. De data aceasta ne vom uita la cum sa pregatim aplicatia de flight-management pentru a trece la Test Driven Development.

Test Driven Development cu JUnit 5. Partea a doua.

13.01.2021   
Cea de-a doua parte a seriei noastre despre test driven development cu JUnit 5.

Cum sa te pregatesti pentru certificarile IIBA. Provocari si solutii

05.01.2021   
S-au scris nenumarte carti si articole legate de pregatirea pentru examenele IIBA (International Institute of Business Analysis) asa ca nu simtim nevoia de a repeta ceea ce s-a scris deja. Plus ca websiteul IIBA contine toate informatiile de care ai nevoie.

1 2 3 4 5
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.