Articole Luxoft Training


Programarea reactiva in Java. Abordarea reactiva

19.10.2021   
O continuare a primei noastre serii de articole despre programarea reactiva in Java. In acest articol analizam abordarea reactiva.

Testarea software. O perspectiva economica

12.10.2021   
Testarea exhaustiva a unei solutii software este imposibila. In aceasta serie de articole vom discuta motivele pentru care acest lucru este adevarat.

Programarea reactiva in Java. Reactivitate

05.10.2021   
Programarea reactiva este unul dintre cele mai populare trenduri in ziua de azi. Invatarea acestei abordari este insa un proces greoi, mai ales atunci cand nu ai materialele potrivite. Aceasta serie de articole este menita sa functioneze ca un rezumat al intregii teorii.

Cum apar problemele in testarea software personalizata

21.09.2021   
In 2009, la o conferinta dedicata testarii software, am vazut o prezentare denumita „Capcanele testarii software personalizate”. Mi-a placut foarte mult prezentarea dar, din punctul meu de vedere, au lipsit niste lucruri. Astfel ca la conferinta din anul urmator am sustinut si eu o prezentare cu numele “ Cum apar probleme in testarea software personalizata.”

Programarea reactiva in Java. CompletableFuture si Async

14.09.2021   
Ultimul articol din seria noastra legata de programarea reactiva. De aceasta data ne uitam la impactul CompletableFuture si Async.

Programarea reactiva in Java. Data flow

07.09.2021   
In cadrul acestui articol vom discuta despre programarea reactiva. Lectura placuta.

Programarea reactiva in Java. Multithreading

24.08.2021   
Idea de programare reactiva a aparut relativ recent, acum in jur de 10 ani. In aceasta serie vom discuta despre programarea reactiva, avantajele sale precum si diferitele abordari si moduri in care poate sa fie utilizata.

Smart Home: Un exemplu de implementare si dezvoltare. Partea a treia

17.08.2021   
In ultimul articol din seria noastra legata de de smart home, voi discuta despre experienta mea legata de implementarea unui asemenea sistem.

Imbunatateste-ti abilitatile cu noile cursuri de la Luxoft Training

03.08.2021   
Am dezvoltat o noua serie de cursuri dedicate celor care lucreaza in industria IT si vor sa isi imbunateasca competentele. De la AWS pana la Java, testare software sau React.

Abordarea bazata pe prioritizarea riscurilor – Cum oferim valoare maxima intr-o perioada scurta de timp. Partea a doua

20.07.2021   
Cea de-a doua parte a articolului nostru despre abordarea bazata pe prioritizarea riscurilor in testarea software. In acest articol ne vom uita la proces si beneficiile acestei abordari.

1 2 3 4 5
Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.