Articole Luxoft Training


Ne pregatim pentru viitor la Bucharest Technology Week

22.05.2018   
Este foarte dificil sa prezici viitorul dar este clar ca tehnologia va juca un rol important indiferent de ce se va intampla. Viitorul a fost si tema principala din acest an la Bucharest Technology Week, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania.
Android Legacy. Partea a doua

14.05.2018   
In prima partea a articolului nostru am inceput sa discutam despre un plan de actiune pe care il putem folosi pentru proiectele Android legacy. Haideti sa continuam discutia.

Android Legacy

07.05.2018   
In articolul de azi vom discuta despre proiectele legacy. Ca sa setam un context imaginati-va urmatoarea situatie: ati intrat in echipa unui proiect Android legacy si managerul v-a cerut un plan de actiune. Mai jos vom discuta despre un template pe care il puteti folosi pentru acest tip de situatii.

Cele mai populare traininguri IT&C din 2017

04.05.2018   
Care au fost cele mai cautate cursuri pe zona de IT&C anul trecut? Am facut un top 5 cu cele mai cerute cursuri din portofoliul nostru in 2017.

Weapons of Math Destruction

19.04.2018   
Traim intr-un moment in care tehnologia avanseaza intr-un ritm alert. Echipamentele de ultima generatie si Big Data influenteaza tot mai mult viata noastra de zi cu zi. Dar este aceasta influenta intotdeauna pozitiva? Sunt tehnologii noi care fac lumea noastra mai buna, mai confortabila si mai echitabila, sau poate totul merge in sens invers? Aceste intrebari vor aparea cu siguranta atunci cand cititi cartea lui Cathy O’Neil. Math Destruction: How Big Data Increases Inequality and Threatens Democracy.

Arhitectura software, refactoring si ce este de fapt important. Partea a doua

11.04.2018   
In prima parte a articolului am discutat despre cum sa ne dam seama daca refactoring este util, ce ne ofera dar si consecintele. Haideti sa continuam discutia.

Arhitectura software, refactoring si ce este de fapt important

05.04.2018   
In ciclul de viata al oricarui proiect in industria software apare intrebarea legata de refactoring. Uneori pentru ca programatorii implicati in proiect vor ca ceva nou, de actualitate si interesant sa se intample. Sau compania are nevoie de noi functionalitati din ce in ce mai repede si echipa de proiect spune ca este nevoie de refactoring. Suna familiar?

Demistificarea limbajului de programare Java

20.03.2018   
Programarea a fost si ramane un domeniu provocator unde cei care vor sa ramana in top trebuie sa ramana la curent cu ultimele inovatii si noutati din industrie. Deoarece cele mai bune aplicatii sunt facute de cei care isi actualizeaza mereu competentele.<br>

Agile Life Planning: Actualizarea backlog-ului de obiective personale – partea a doua

13.03.2018   
In prima parte a articolului nostru am discutat despre ce inseamna un backlog si cum putem sa aplicam grooming pentru a ne asigura ca obiectivele noastre raman intotdeauna relevante. Hai sa mergem mai departe cu discutia noastra despre acest subiect.

Strategii pentru reducerea diferentelor interculturale

05.03.2018   
Internetul pare a fi canalul perfect pentru gasirea de oportunitati de afaceri si conectarea oamenilor si a ideilor din intreaga lume, dar accesarea acestuia nu va va garanta rezultatele marete pe care le-ati visat. Conform Organizatiei Internationale a Muncii (2009), 70% din afacerile transfrontaliere esueaza din cauza diferentelor culturale. Un procent foarte mare as spune.

1 2 3 4 5

Contacts in

loading map...
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , building C, Et. 5, sect 2, Bucharest, 014459

Contact phone:

021 371 4858
loading map...
Luxoft Poland Wrocław - Silver Tower pl. Konstytucji 3-go Maja 3 50-048 Wrocław
loading map...
Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 25, Quattro Business Park Five, 31-476 Kraków, Poland

Contact phone:

+48 122110650
   Aboneaza-te la newsletterul nostru lunar
Success
Iti multumim.
Inregistrarea ta a fost trimisa.