About Luxoft Training

Despre

Solutii personalizate pentru noile provocari tehnologice

Luxoft Training si-a inceput activitatea in 2000 ca o divizie a Luxoft responsabila de dezvoltarea si facilitarea de cursuri IT&C si de atunci oferim training-uri si consultanta pe aceasta arie pentru o varietate de clienti si industrii: banking si servicii financiare, software development, aeronautica, asigurari, ecommerce si multe altele. Stim cum sa sprijinim companiile sa le ofere angajatilor abilitatile necesare pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.
Training corporate

Util pentru companii cu echipe mari. Cursurile pot sa fie personalizate in functie de nevoile specifice ale clientilor sau echipelor cu care lucram. Acestea pot avea loc la sediul companiei sau in salile de training ale Luxoft Training . O grupa de training poate avea maxim 15 participanti.

Avantaje
  • Cursurile pot sa fie adaptate in functie de nevoile clientului
  • Un nivel ridicat de flexibilitate in ceea ce priveste - date, interval orar, locatie
  • Studii de caz si sesiuni de practica care pot sa fie dezvoltate pe baza unor provocari specifice
  • Cursurile pot sa includa tehnologii folosite de client
  • Training-urile pot sa fie dezvoltate de la zero pentru a acoperi un anumit subiect sau tehnologie
Contacteaza-ne - formular online

Varietate

Portofoliul nostru include peste 100 de training-uri pe o varietate de subiecte din aria IT&C - programare, testare software, analiza de business sau management de proiect.

Expertiza

Toti trainerii nostri sunt implicati in diferite proiecte de software development din cadrul Luxoft sau sunt experti in industrie. Astfel continutul cursurilor noastre este mereu actualizat pentru a lua in considerare cele mai noi trendu-uri din industria IT&C.

Certificare IIBA

Luxoft Training este certificat ca “Endorsed Education Provider” (EEP) de catre International Institute of Business Analysis.

Flexibilitate

Catalogul de cursuri Luxoft Training contine cursuri care se adreseaza tuturor specialistilor din domeniu - de la roluri de junior pana la pozitii de senior.

Mai ai intrebari?
Contacteaza-ne.
Thank you.
Your request has been received.