Articole Luxoft Training

Acordurile Basel

Acordurile Basel 

Reglementarea pietelor financiare nu a fost niciodata un subiect pe placul investitorilor, fie ei institutionali sau privati.
Dezvoltarea profesionala in industria IT  provocari, capcane si solutii

Dezvoltarea profesionala in industria IT provocari, capcane si solutii 

Acest articol este dedicat celor care lucreaza in software development si abordeaza idea de dezvoltare profesionala axata pe partea tehnica precum si modul in care evoluam. Vom trece in revista cateva din greselile comune care apar atunci cand facem pasul urmator in cariera de la un rol de programator catre un rol mai putin tehnic (e.g. team leader) iar apoi catre o pozitie de project manager.
Luxoft Training la Leaders Development Summit VIII

Luxoft Training la Leaders Development Summit VIII 

Pe 30 Martie Luxoft Training a participat la Leaders Development Summit in Bucuresti, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate managerilor din Romania.
Dynamic Systems Development Method

Dynamic Systems Development Method 

In acest articol as vrea sa vorbesc despre o abordare pe care o folosim pentru un design MVP rapid sau la inceputul unui nou proiect pentru clientii care vor vor sa creasca viteza cu care fac business prin intermediul unor inovatii precise si continue folosind automatizarea programabila.
Peer to Peer Executive Board Meetings

Peer to Peer Executive Board Meetings 

Oferta de servicii Learning and Development de pe piata pare uriasa. Workshop-uri online, training sau coaching. Fiecare la rundul lor inspirate sau dezvoltate pe diferite cercetari. Cu toate astea exista un segment de public neofertat indeajuns. Acele categorii care tin viata de business in priza, au, se pare, parte de mai putina dezvoltare; este vorba de managerii de top. In special in IT&C unde stresul si presiunea sunt mari pentru persoanele care au acest rol.
Pacatele unui code reviewer

Pacatele unui code reviewer 

Activitatea de revizuiere a codului (code review) este un lucru bun dar la fel ca alte lucruri bune facute gresit, poate face mai mult rau decat bine. Asta n-ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare, deoarece mai jos veti gasi o lista de lucruri de evitat atunci cand faceti code review.
Coachingul, o alta perspectiva ...

Coachingul, o alta perspectiva ... 

Industria IT este in continuare o industrie in boom. Un domeniu care inoveaza constant si atrage cele mai bune talente. Insa pe masura ce industria se dezvolta apare, pe langa nevoia de specialisti in diferite tehnologii, si nevoia de oameni care sa ii coordoneze. Team Leaders, Manageri sau Project manageri care sa stie cum sa utilizeze cat mai eficient oamenii si resursele companiilor.
Cele mai comune greseli ale testerilor incepatori  prima parte

Cele mai comune greseli ale testerilor incepatori prima parte 

Cei care se afla la inceputul carierei de software tester fac de multe ori cateva greseli tipice, pe care as vrea sa le analizez in acest articol si sa ofer cateva sfaturi despre cum pot sa fie evitate.
Ghidul BABOK V3: Care sunt noutatile?

Ghidul BABOK V3: Care sunt noutatile? 

Pe 30 Septembrie 2016 International Institute for Business Analysis (IIBA) a lansat noul program de certificare bazat pe ghidul BABOK Versiunea 3 (Business Analysis Body of Knowledge). Noua versiune a BABOK a aparut pentru prima oara in Aprilie 2015 si de-alungul timpului (pana pe 22 Septembrie) certificarile inca se mai puteau face pe baza vechiului ghid. Deci ce s-a schimbat?
Cum dezvoltam aplicatii mobile - instrumente de dezvoltare

Cum dezvoltam aplicatii mobile - instrumente de dezvoltare 

In acest articol vom aborda diferite moduri prin care putem sa dezvoltam aplicatii mobile. In acest moment in piata avem doua platforme populare: iOS si Android. Popularitatea Windows, din pacate, este in continuare foarte scazuta.