Curs Principii de design SOLID

Cod:
JVA-035
Durata:
6 ore
Descriere:
In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: dezvoltarea unei aplicatii in 5 sprinturi. Exercitiul este construit pentru a arata modul in care un design bun duce la un nivel de complexitate scazut in timp ce sunt adaugate functii si sarcini tehnice. In cadrul acestui proces vor fi implementate principii de design si refactoring pentru a ajunge la solutii elegante pentru aplicatiile software.

Principiile SOLID au fost descrise pentru prima oara in cartea Agile Software Development scrisa de Robert C. Martin.

Cursul arata de ce este important sa avem un design bun in industria de software iar principiile SOLID reprezinta o busola care ne ajuta sa atingem acest obiectiv oferind explicatii detaliate si exemple bazate pe situatii reale. De asemenea training-ul abordeaza si cele mai comune provocari precum si metrics prin intermediul carora putem sa analizam conformitatea cu aceste principii.

Exercitiul unde participantii dezvolta noi functii si fac refactoring permite practica notiunilor teoretice discutate in prima parte a acestui training. In acest fel participantii descopera impactul pe care aceste principii il au asupra design-ului de aplicatii.
Public tinta:
  • Programatori
  • Technical leads
Obiective:
Intelegerea si practicarea principiilor de design
Subiecte curs:
  • Prezentarea teoretica a principiilor
  • Exercitiu practic aplicarea principiilor pe o aplicatie software
Lectura curs:
  • Agile software development Robert C. Martin
  • Clean Code Robert C. Martin
  • Refactoring - Martin Fowler
  • Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software - Erich Gamma, John Vlissides, Ralph Johnson, and Richard Helm
Pret:
675 RON
Facturile pentru curs sunt emise in moneda locala. Toate preturile de mai sus pot fi supuse modificarilor in functie de locul unde se desfasoara trainingul si modul de livrare. Preturile pot fi supuse modificarilor si in perioada in care se programeaza. Pentru persoane fizice pretul este cel afisat. Pentru persoane juridice se adauga TVA.

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Oras Pret (plus TVA)
Bucuresti 675 RON
Cracovia 675 RON
Wroclaw 675 RON

Inscrie-te la SOLID Design Principles